Libnet.ro
UNICEF

21:00

Socant! Andreea Esca a facut anuntul TRIST: Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el?!

B1 B1,
Socant! Andreea Esca a facut anuntul TRIST: Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai celebre prezentatoare de stiri din Romania, dar aceasta este implicata in multe proiecte, inclusiv in radio, online si print! Totusi, aceasta nu vrea sa renunte la niciun. continuă pe B1

Andreea Esca a dat lovitura: discutia cu Kovesi care a impartit Romania in doua

Andreea Esca a reusit sa obtina un interviu cu Laura Codruta Kovesi dupa revenirea acesteia din urma in tara. in prezent, Kovesi asteapta sa vada daca va fi numita sau nu procuror-sef european. Kovesi a reusit sa treaca de doua comisii in cursa spre sefia Parchetului european. A primit un numar surprinzator de mare de [] .

BOMBA despre Andreea Esca a EXPLODAT! S-a aflat TOTUL despre SALARIU! INCREDIBIL ce ZGARCITA e celebra prezentatoare...

Desi despre Andreea Esca se spune ca are cel mai mare salariu din televiziune, se pare ca celebra prezentatoare e destul de zgarcita cu angajatii ei.

Aceasta e BOMBA anului in media: Andreea Esca la Exatlon?!

Andreea Esca a inceput in forta sesiunile de fitness de dupa sarbatori, astfel ca prietenii ei virtuali au facut imediat legatura cu participarea ginerelui ei, Mario Fresh la emisiunea Exatlon de la Kanal D, po.

E DIVORTUL anului! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Esca a intervievat-o recent pe Esther Perel, specialista in probleme conjugale, cu care a vorbit, printre altele, despre motivele pentru care oamenii insala si despre cum ajung cuplurile casatorite sa.

Alessandra Stoicescu este insarcinata pentru prima data. Cum a facut anuntul prezentatoarea TV FOTO

Alessandra Stoicescu, in varsta de 43 de ani, este insarcinata pentru prima data. Prezentatoarea postului Antena 3 a facut anuntul pe pagina ei de Instagram.

Nimeni nu credea ca e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala...

Dupa ce fiica Andreei Esca s-a mutat la Londra pentru facultate, Andreea Berecleanu a facut acelasi pas pentru fiica sa, care-si va petrece in Anglia ultimii doi ani de liceu, anunta viva. ro.

ROMANIA, in DOLIU! Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL MORTII! Cata durere in muzica populara ...

Fostul sot al Mariei Ciobanu, Florea Burnea, a murit. Cel care a facut anunaul mortii este nimeni altul decat fiul iubitei artiste, Maria Ciobanu, si anume, Ionut Dolanescu. Regretatul cantaret de muzica p.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )