Libnet.ro
UNICEF

13:30

SOCANT! A fost arestat, dupa ce concubina sa a decedat. Ce s-a intamplat...

B1 B1,
SOCANT! A fost arestat, dupa ce concubina sa a decedat. Ce s-a intamplat...

Un barbat din municipiul Giurgiu, in varsta de 58 de ani, a fost arestat preventiv, dupa ce si-ar fi omorat partenera sa de viata in bataie. Politisti din cadrul IPJ Giurgiu, sub coordonarea. continuă pe B1

Caz socant in Giurgiu! Barbat arestat, dupa ce concubina sa a decedat

Un barbat in varsta de 58 de ani din municipiul Giurgiu a fost arestat preventiv pentru savarsirea infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte dupa ce concubina lui ar fi decedat in urma.

Trafic de minori la o ferma de langa Alba Iulia. Un barbat a fost arestat dupa ce a tinut trei copii si i-a exploatat prin munca

Un barbat din Alba a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile pentru infractiuena de trafic de minori. Inculpatul este acuzat ca a primit si adapostit in scopul exploatarii prin munca trei minori la ferma pe care o detine intr-un sat in apropiere de Alba Iulia.

Tragedie in Buzau. Doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, dupa un accident cu trei masini

Doua persoane au decedat, iar alte patru au fost grav ranite duminica dupa-amiaza intr-un accident rutier petrecut pe DN 2, in zona localitatii buzoiene Mihailesti. Potrivit agentului de politie.

O femeie din Cluj a fost arestata, dupa ce si-a ars cu tigara nepoatele minore si le-a pus sa cerseasca

O femeie de 53 de ani a fost arestata preventiv pentru trafic de minori, dupa ce si-a ars cu tigara nepoatele minore, le-a taiat pe fata si le-a pus sa cerseasca, a informat DIICOT - Serviciul Teritorial.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )