Libnet.ro
UNICEF

10:00

SOCANT: Un politist ar fi distribuit IMAGINI EXPLICITE cu tanara din Oradea impuscata in cap (FOTO)

B1 B1,
SOCANT: Un politist ar fi distribuit IMAGINI EXPLICITE cu tanara din Oradea impuscata in cap (FOTO)

Au iesit la lumina noi informatii despre Dalia Duca, tanara de 24 de ani din Oradea, care a fost impuscata in cap miercurea trecuta, alaturi de iubitul ei, si despre ancheta demarata pentru. continuă pe B1

Bolojan despre o candidatura la sefia PNL:Este greu sa conduci un partid din Oradea

Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, a confirmat, duminica, la Digi24, ca au existat discutii legate de o candidatura a sa la presedintia PNL, insa nu are intentia, in acest moment, sa candideze intrucat este greu ca cineva sa conduca partidul din afara Capitalei, iar organizatiile cu rezultate bune la alegeri inca nu s-au pronuntat asupra candidatului pe care il sustin, transmite News. ro.

UPDATE Principalul suspect in cazul crimei din Oradea a murit dupa ce s-a aruncat pe geam de la etajul al patrulea

Principalul suspect in cazul uciderii unei tinere de 24 de ani si ranirii unui alt barbat a murit, sambata seara, la spital, din cauza ranilor grave suferite, dupa ce a sarit de la etajul al patrulea al unui apartament dintr-un bloc din Oradea, unde anchetatorii intrasera cu mandat de perchezitie ca sa-l prinda pe presupusul criminal.

Suspectul in cazul crimei din Oradea, dat in consemn Schengen: De 48 de ore este de negasit

Adrian Hladii, oradeanul de 38 de ani, suspectat ca a ucis o tanara de 24 de ani si a ranit un barbat de 42 de ani, a fost dat in consemn Schengen, acesta aflandu-se acum in vizorul.

Tanara din Timisoara terorizata de Balena Albastra si-a inscenat o hartuire pentru A PRIMI UN TELEFON NOU din partea parintilor

O tanara de 13 ani din Timisoara si-a mintit parintii ca este hartuita de administratorii jocului Balena Albastra pentru a-iconvinge sa-i cumpere un telefon mobil nou, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )