Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOCI 2014: Comitetul International Olimpic anunta cel mai strict program antidoping din istoria JO de iarna (2453 de teste)

Hotnews Hotnews,
 SOCI 2014: Comitetul International Olimpic anunta cel mai strict program antidoping din istoria JO de iarna (2453 de teste)

Comitetul International Olimpic va aplica aplica cel mai strict program antidoping antidoping din istoria JO de iarna cu ocazia competitiei care va avea loc la Soci, intre 7 si 23 februarie 2014, a anuntat directorul de comunicare al CIO, Mark Adams, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

JO Soci 2014. Cinci zile pana la cea mai grandioasa olimpiada de iarna din istorie.

Jocurile Olimpice de la Soci se anunta a fi cea mai grandioasa editie din istoria competitiei, rusii construind totul, in parcul olimpic, la dimensiuni uriase. Doar cinci zile ne mai despart de ceremonia de deschidere, iar delegatia Romaniei a luat deja drumul Rusiei. Cu toate ca sporturile de iarna sunt neglijate complet in Romania, un exemplu fiind cel al patinatorului Zoltan Kelemen, sustinut financiar de Elvetia, lotul Romaniei are 24 de sportivi, aproape la fel ca la editia precedenta, de .

Economia Rusiei a crescut anul trecut cu 1,3%, cel mai slab ritm dupa 2009

Economia Rusiei a inregistrat anul trecut o crestere de 1,3%, cel mai slab ritm din 2009 si usor sub estimarile analistilor, de 1,4%, ca efect al scaderii investitiilor pe fondul recesiunii din zona euro. in 2012, PIB-ul Rusiei a in registrat un avans de 3,4%, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

Salariile conducerii ASF: Cel mai mare venit lunar net este al presedintelui ASF - 14.000 de euro. Veniturile prim-vicepresedintelui si ale vicepresedintilor - 12.000 de euro

Nivelul salarizarii membrilor Consiliului ASF este mult sub cel al conducerii fostelor comisii de supraveghere CSA, CNVM si CSSPP), a comunicat luni Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), care subliniaza ca nu este o institutie bugetara, ci una care se finanteaza in principal din cote, tarife si taxe aplicate entitatilor autorizate, reglementate si supravegheate. Cel mai mare venit lunar net din cadrul ASF este al Presedintelui ASF - echivalentul in lei a 14. 000 de euro, iar veniturile lunare nete ale prim-vicepresedintelui ASF si vicepresedintilor ASF sunt echivalentul in lei a 12. 000 de euro, precizeaza autoritatea.

Cel mai puternic PC portabil e la fel de mare ca un smartphone: Tango este urmatorul pas in evolutia PC-ului

Cum crezi ca ar arata cel mai puternic computer ultraportabil? Apple are un astfel de produs sub forma Mac Mini, dar cineva s-a gandit ca o poate face mai bine. Astfel a aparut Tango, un computer care iti va fi consola video, centru de gaming si PC cu Linux sau Windows.

Petrolul si-a pierdut cel mai bun pasator

Echipa Petrolul Ploiesti s-a despartit, luni, de Damien Boudjemaa, cel mai bun pasator al gazarilor in prima parte a campionatului.

Victor Ponta: Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta din MAI

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta infiintat in cadrul Ministerului de Interne, relateaza Ag.

Arafat, cel mai potrivit la Departamentul pentru situatii de urgenta

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta, infiintat recent in Ministerul de Interne, transmit surse din presa.

Care va fi CEL MAI CAUTAT JOB de pe Planeta in urmatorii ani. Mii de romance deja fac asta

Nu domeniul IT-ului sau cercetarii va oferi cel mai cautat job din lume, ci medicina. Potrivit unui top realizat de jurnalistii de la Business Insider, meseria de asistenta va fi cea mai cautata pe intreaga.

VIDEOSTORY Cum se scrie Cel mai frumos roman din lume la Unteatru

Va asteptam la teatru si la Unteatru pentru ca aici este unul dintre. nu singurele, dar cumva locuri unde se mai face teatru de calitate. Sunt tot felul de spatii independente unde merg oamenii sa faca teatru ca sa castige bani. In locul asta noi venim sa facem teatru - este invitatia lansata de actrita Nicoleta Lefter, care joaca alaturi de Ionut Grama in Cel mai frumos roman din lume, una dintre cele mai noi premiere ale Teatrului Unteatru.

Consumul de gaze, la cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna, din cauza temperaturilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )