Libnet.ro
UNICEF

18:30

JO Soci 2014: Mikaela Shiffrin a castigat titlul olimpic la slalom

B1 B1,
JO Soci 2014: Mikaela Shiffrin a castigat titlul olimpic la slalom

Sportiva americana Mikaela Shiffrin a castigat, la doar 18 ani, titlul olimpic in proba de slalom din cadrul concursului de schi alpin de la Jocurile de la Soci. Shiffrin este cea mai tanara schioare care. continuă pe B1

Tina Maze, a doua medalie de aur la Soci. Slovena a cucerit titlul olimpic la slalom urias

Dupa ce a adus primul aur pentru Slovenia la Jocurile Olimpice de iarna, Tina Maze a recidivat si a obtinut al doilea titlu olimpic la Soci, impunandu-se in proba feminina de slalom urias. Sportiva de 30 de ani a.

JO Soci 2014: Echipa masculina de curling a Canadei a castigat titlul olimpic pentru a treia oara consecutiv

Echipa masculina de curling a Canadei a cucerit, joi, la Soci, al treilea titlu olimpic. Canadienii au invins in finala reprezentativa MariiBritanii, cu scorul de 9-3, scrie Mediafax. Canada este prima.

JO Soci 2014: Victor An a cucerit aurul olimpic la short-track 500 metri. Acesta este al doilea titlu cucerit in Rusia

Rusul Victor An a castigat aurul olimpic, vineri, in proba de 500 de metri din cadrul concursului de short-track de la Soci. Acesta este al doilea titlu cucerit la Jocurile Olimpice de iarna din Rusia, dupa ce a.

Martina Sablikova si-a pastrat titlul olimpic la 5.000 de metri patinaj viteza

Cehoaica Martina Sablikova si-a pastrat titlul olimpic la 5. 000 de metri, dupa ce s-a impus in ultima proba individuala a concursului de patinaj viteza din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci. Sportiva.

JO Soci 2014: Aur olimpic pentru Martina Sablikova la concursul de patinaj viteza 5.000 metri

Sportiva ceha Martina Sablikova a castigat, miercuri, titlul de campioana olimpica la 5. 000 de metri, in cadrul concursului de patinaj viteza de la Jocurile Olimpice de la Soci. Sportiva a obtinut timpul de.

JO Soci 2014: Americanul David Wise a cucerit aurul olimpic la half-pipe

Sportivul american David Wise a cucerit, marti, medalia de aur in proba masculina de half-pipe de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, acumuland 92,00 puncte. Medalia de argint a fost cucerita de canadianul.

JO Soci 2014: Americanca Maddie Bowman a cucerit aurul

Americanca Maddie Bowman a cucerit aurulu olimpic, joi, la proba feminina de schi half-pipe din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci. Sportiva a obtinut 89 de puncte si a fost secondata de frantuzoiaca.

JO Soci 2014: Americanca Maddie Bowman a cucerit aurul in proba de schi half-pipe

Americanca Maddie Bowman a cucerit aurul olimpic, joi, la proba feminina de schi half-pipe din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci. Sportiva a obtinut 89 de puncte si a fost secondata de frantuzoiaca.

Soci 2014: Echipa feminina a Canadei a castigat concursul de curling

Echipa feminina a Canadei a castigat, joi, la Soci, concursul de curling, dupa ce a invins in finala reprezentativa Suediei, cu scorul de 6-3, scrie Mediafax. Medalia de bronz a revenit Marii Britanii, care a i.

Rusoaica Adelina Sotnikova a cucerit titlul olimpic la patinaj artistic

Patinatoarea Adelina Sotnikova a devenit prima campioana olimpica din Rusia la patinaj artistic feminin. Rusoaica a cucerit aurul, joi, la doar 17 ani, cu un total de 224,59 puncte, scrie Mediafax. Medalia de argint.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )