Libnet.ro
UNICEF

23:00

JO Soci: Adelina Sotnikova, campioana olimpica la patinaj artistic

Hotnews Hotnews,
 JO Soci: Adelina Sotnikova, campioana olimpica la patinaj artistic

Sportiva Adelina Sotnikova, in varsta de 17 ani, a devenit prima campioana olimpica rusa la patinaj artistic feminin, joi, la JO de iarna de la Soci. continuă pe Hotnews

VIDEO Ea este noua campioana olimpica la patinaj: rusoaica Adelina Sotnikova are doar 17 ani

Sportiva Adelina Sotnikova, in varsta de 17 ani, a devenit prima campioana olimpica rusa la patinaj artistic feminin, joi, la JO de iarna de la Soci.

VIDEO Ea este noua campioana olimpica la patinaj: rusoaica Adelina Stonikova are doar 17 ani

Sportiva Adelina Sotnikova, in varsta de 17 ani, a devenit prima campioana olimpica rusa la patinaj artistic feminin, joi, la JO de iarna de la Soci.

Rusoaica Adelina Sotnikova a cucerit titlul olimpic la patinaj artistic

Patinatoarea Adelina Sotnikova a devenit prima campioana olimpica din Rusia la patinaj artistic feminin. Rusoaica a cucerit aurul, joi, la doar 17 ani, cu un total de 224,59 puncte, scrie Mediafax. Medalia de argint.

SOCI: Rusia a trucat rezultatul la patinaj artistic pentru a castiga prima medalie de aur?.

Pe un site american a fost postata o scrisoare deschisa catre Uniunea Internationala de Patinaj in care se cere investigarea si revizuirea rezultatelor concursului castigat de rusoaica Adelina Sotnikova in fata sud-coreence Yuna Kim, informeaza www. radiochisinau. md. Potrivit informatiilor, in a doua zi de concurs, echipa de jurizare a probei a suferit doua schimbari. Rusoaica Alla Shehovtsova si ucraineanul Yuri Balkov i-au inlocuit pe membrii juriului din SUA si Coreea de Sud. In plus, se .

Rusia a castigat primul titlu olimpic in proba feminina de patinaj artistic

Adelina Sotnikova a adus Rusiei primul titlu olimpic in proba feminina de patinaj artistic, invingand-o pe sud-coreeanca Kim Yu-Na in finala disputata joi la Soci. Clasata pe locul 2 dupa programul scurt,.

Fosta campioana olimpica, Kim Yu-na, s-a retras din activitate la JO Soci.

Patinatoarea Kim Yu-na, Koreea de Sud, fosta campioana olimpica in 2010 si sextupla medaliata mondiala, a anuntat la Soci, dupa ce s-a clasat pe locul 2, ca aceasta a fost ultima sa competitie. Patinatoarea, de 23 de ani, declara ca este bucuroasa ca si-a incheiat astfel cariera. Ma bucur ca s-a terminat, in sfarsit. Antrenamentele sunt grele ca pentru orice sportiv. Imi pare bine ca sunt aici, pentru ca este ultima mea competitie ca patinatoare, a declarat Kim Yu-na. Ea a mai spus ca a fost .

Fosta campioana olimpica, Kim Yuna, s-a retras din activitate la JO Soci.

Patinatoarea Kim Yu-na, Coreea de Sud, fosta campioana olimpica in 2010 si sextupla medaliata mondiala, a anuntat la Soci, dupa ce s-a clasat pe locul 2, ca aceasta a fost ultima sa competitie. Patinatoarea, de 23 de ani, declara ca este bucuroasa ca si-a incheiat astfel cariera. Ma bucur ca s-a terminat, in sfarsit. Antrenamentele sunt grele ca pentru orice sportiv. Imi pare bine ca sunt aici, pentru ca este ultima mea competitie ca patinatoare, a declarat Kim Yu-na. Ea a mai spus ca a fost .

Rusia a devenit campioana olimpica la stafeta masculin la short-track

Echipa Rusiei a castigat proba masculina de stafeta, ultima din cadrul concursului de short-track de la Jocurile Olimpice de la Soci, informeazaMediafax. Echipa Rusiei a fost formata din Ruslan.

Finlanda, campioana olimpica in proba masculina de schi fond - sprint, stilul clasic

Echipa masculina de schi fond a Finlandei a castigat medalia de aur in proba de sprint, stilul clasic, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci. Cei doi sportivi finlandezi, Iivo Niskanen si Sami Jauhojaervi, au.

Coreea de Sud, campioana olimpica in proba feminina de stafeta 3.000 de metri din cadrul concursului de short-track

Coreea de Sud a cucerit medalia de aur in proba feminina de stafeta 3. 000 de metri din cadrul concursului de short-track de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci. in alcatuirea Cho Ha Ri, Kim Alang, Park.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2899 seconds )