Libnet.ro
UNICEF

06:00

JO Soci Programul sportivilor romani care vor concura joi

Hotnews Hotnews,
 JO Soci Programul sportivilor romani care vor concura joi

Cinci sportivi romani, printre care si Eva Tofalvi in finala de 15 km individual la biatlon) vor concura, joi, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura marti

Sportivii romani Florin Daniel Pripici, Paul Constantin Pepene, Timea Sara, Eva Tofalvi si Raluca Nicoleta Stramaturaru vor concura, marti - 11 februarie, in patru discipline, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci Rusia).

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura miercuri

Ania Monica Germaine Caill va concura, miercuri, in proba de coborare feminin, la Centrul Alpin Roza Hutor, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, informeaza Mediafax.

JO Soci: Programul sportivilor romani in ziua de luni

Sportivii romani Ania Monica Caill, Cornel Dumitru Puchianu si Raluca Nicoleta Stramaturaru vor concura, luni, in trei discipline, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci.

Artistii romani care canta la Jocurile Olimpice de la Soci!

La Jocurile Olimpice de la Soci, respectiv in cadrul evenimentelor conexe, vor canta inclusiv artistii romani care s-au facut cunoscuti in ultimii ani in Rusia. Astfel se face ca in perioada imediat urmatoare, trei nume cunoscute vor evolua pe scenele din cadrul olimpiadei: Inna, Akcent si Fly Project.

Artistii romani care canta la Jocurile Olimpice de la Sochi!

La Jocurile Olimpice de la Soci, respectiv in cadrul evenimentelor conexe, vor canta inclusiv artistii romani care s-au facut cunoscuti in ultimii ani in Rusia. Astfel se face ca in perioada imediat urmatoare, trei nume cunoscute vor evolua pe scenele din cadrul olimpiadei: Inna, Akcent si Fly Project.

JO Soci Programul complet al zilei de joi

Joi sunt puse la bataie sase titluri la Jocurile Olimpice de la Soci, insa se disputa si trei meciuri din turneul masculin de hochei pe gheata, informeaza Mediafax. La sase zile de la deschidere, Germania conduce in clasamentul pe medalii 6 de aur). Norvegia are in total cele mai multe medalii 12), iar Rusia este pe locul sapte. In total 22 de tari au ajuns pe podium.

JO Soci: Programul complet al zilei de miercuri

Miercuri n. r. 12 februarie) vor fi decernate nu mai putin de sase titluri olimpice la Soci. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

JO Soci: Adevaratul motiv pentru care Romania a fost scoasa din doua probe, la sanie.

Echipajul de sanie al Romaniei a ratat prezenta in doua probe din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, cauzele tinand de noile regulamente, stabilite in urma unui tragic accident, de asa-zisul ghinion al echipajului si poate mai ales de pregatirea sportivilor, efectuata pe partii inchiriate. Sorin Buta, presedintele Federatiei Romane de Bob si Sanie F. ) explica riscurile la care se supun sportivii si cum ar putea acestia sa-i ajunga din urma pe medaliatii olimpici. Echipajul de .

JO Soci: Adevaratul motiv pentru care Romania a fost scoasa din competitia de sanie dublu.

Echipajul masculin de sanie al Romaniei a ratat prezenta in cele doua probe de dublu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, cauzele tinand de noile regulamente, stabilite in urma unui tragic accident, de asa-zisul ghinion al echipajului si poate mai ales de pregatirea sportivilor, efectuata pe partii inchiriate. Sorin Buta, presedintele Federatiei Romane de Bob si Sanie F. ) explica riscurile la care se supun sportivii si cum ar putea acestia sa-i ajunga din urma pe medaliatii .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )