Libnet.ro
UNICEF

06:15

SOCIAL-DEMOCRATII, NEMULTUMITI DE MINISTRUL FINANTELOR Motiune simpla impotriva lui Florin Citu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SOCIAL-DEMOCRATII, NEMULTUMITI DE MINISTRUL FINANTELOR Motiune simpla impotriva lui Florin Citu

Romania trebuie salvata de virusul Vasile Citu, amanetarea finantelor tarii trebuie sa inceteze, iar ministrul Finantelor trebuie sa plece, se arata in motiunea simpla depusa de social-democrati, ieri, in plenul Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

PSD a depus o motiune simpla impotriva Ministrului Finantelor

Amanetarea finantelor tarii trebuie sa inceteze, Romania trebuie salvata de virusul Vasile Citu, iar ministrul Finantelor trebuie sa plece, se arata in motiunea simpla depusa, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, de parlamentarii PSD, transmite Agerpres.

MINISTRUL FINANTELOR: Nu vom accesa niciun imprumut de la vreo institutie internationala care vine cu conditionalitati

Romania nu va accesa niciun imprumut de la institutii internationale daca acesta vine cu conditionalitati, a afirmat marti ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand ca in prezent tara noastra se finanteaza de pe pietele locale si cele internationale.

MINISTRUL FINANTELOR: Perspectivele de incasari arata bine, dar nu ajunge, cheltuielile de sanatate sunt mari

Perspectivele de venituri bugetare pentru lunile urmatoare venite din declaratiile companiilor sunt mai mari decat era de asteptat, insa acest lucru este insuficient, deoarece cheltuielile bugetare, in special cele pentru sanatate, au crescut foarte mult, a declarat, marti, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, intr-o conferinta de presa.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Nu vor exista intarzieri la plata pensiilor si salariilor. incasarile sunt mai bune decat anul trecut, dar cheltuielile au crescut foarte mult. inca nu am trecut peste hop

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a sustinut o conferinta de presa, marti, in care a facut o noua seriede precizari cu privire la situatia economica din Romania, dar si la reactia pe care.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )