Libnet.ro
UNICEF

10:30

Societatea Americana pentru Cancer disponibilizeaza 1.000 de angajati din cauza pandemiei Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Societatea Americana pentru Cancer disponibilizeaza 1.000 de angajati din cauza pandemiei Covid-19

Societatea Americana pentru Cancer, cea mai mare organizatie neguvernamentala dedicata cercetarii in domeniul cancerului din Statele Unite, se confrunta cu greutati financiare majore din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Lacrimi de tristete pentru fanii lui Celine Dion. Din pacate, s-a intamplat

Una din cele mai importante vedete canadiene ar fi trebuit sa cante la Bucuresti in acest an, dar criza creata de noul coronavirus a dat peste cap planurile starului de a concerta in Romania. Lacrimi de tristete pentru fanii lui Celine Dion Dupa ce a amanat doua date la inceputul lunii martie, din cauza a .

Veste proasta cu impact pentru milioane de angajati din Romania: suntem printre statele UE care au probleme

Pandemia de coronavirus a produs ceva valuri in piata muncii si nici Romania nu e exceptata. Datele Eurostat vin cu o veste proasta, care are impact pentru milioane de angajati. Pandemia de.

Primaria Capitalei ar putea deconta testarea a 3.000 de farmacisti, reprezentanti media si angajati din domeniul alimentatiei publice

Un numar de 3. 000 de angajati ai farmaciilor, ai firmelor de curierat, din domeniul alimentatiei publice si reprezentanti mass-media ar urma sa beneficieze de un sprijin financiar in valoare de 200 lei, in vederea testarii PCR, conform unui proiect de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )