Libnet.ro
UNICEF

12:15

Societatea Timisoara si Asociatia 21 Decembrie solicita extinderea urmaririi penale in dosarul Revolutiei

Adevărul Adevărul,
Societatea Timisoara si Asociatia 21 Decembrie solicita extinderea urmaririi penale in dosarul Revolutiei

Societatea Timisoara si Asociatia 21 Decembrie 1989 solicita extinderea urmaririi penale in dosarul Revolutiei si asupra membrilor CPEx al PCR, prim-secretarilor, sefilor politici si militari in functii in decembrie 1989. continuă pe Adevărul

MedLife ar putea intra la tranzactionare pe bursa din 21 decembrie; oferta a fost subscrisa

Oferta MedLife a fost subscrisa, iar compania ar putea intra pe bursa incepand cu 21 decembrie la un pret final de oferta de 26 lei/actiune, potrivit unei informari a companiei transmisa Bursei de Valori Bucuresti BVB) si citata de Agerpres. V4C Eastern Europe Holding V Limited, International Finance Corporation IFC), membra a Bancii Mondiale, actionari ai MedLife, au anuntat pretul final pentru oferta lansata, acesta fiind de 26 de lei pe actiune. Valoarea totala a ofertei este de 230 milioane lei, pentru 8,8 milioane de actiuni reprezentand 44% din numarul total.

Ramona Ursu, inconjurata de Societatea Timisoara: Noi suntem mai talibani. Faptul ca ai semnat un act inseamna ca ai fost colaborator al Securitatii

Jurnalista Ramona Ursu a participat la o dezbatere a Societatii Timisoara, condusa de Neela Winkelmanova, directorul Platformei pentru Constiinta si Memorie Europeana.

Presedintele Klaus Iohannis: Voi convoca noul Parlament in 20 decembrie, iar in 21 decembrie partidele la consultari

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va convoca noul Parlament marti, in 20 decembrie, la ora 12. 00, iar pentru miercuri, 21 decembrie, va convoca consultari cu partidele politice. Stire in curs de actualizare.

Iohannis: Convoc noul Parlament in 20 decembrie, iar in 21 decembrie partidele la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca noul Parlament marti, in 20 decembrie, la ora 12. 00, iar pentru miercuri, 21 decembrie, va convoca consultari cu partidele politice, conform News. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )