Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sociologul Marius Pieleanu: ,,Tariceanu are cea mai mare favorabilitate din politica romaneasca

România Liberă România Liberă,
Sociologul Marius Pieleanu: ,,Tariceanu are cea mai mare favorabilitate din politica romaneasca

Sociologul Marius Pieleanu a declarat la emisiunea ,,Sinteza Zilei ca presedintele Senatului, Cali. continuă pe România Liberă

Marius Pieleanu: Calin Popescu Tariceanu are cea mai mare favorabilitate din politica romaneasca de centru-stanga

Sociologul Marius Pieleanu a precizat la Sinteza Zilei ca presedintele Senatului, Calin-Popescu Tariceanu beneficiaza de un capital politic considerabilin zona electoratului din spectrul politic de.

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Italia

Cea mai mare banca italiana dupa active, UniCredit SpA, intentioneaza sa concedieze 10% din forta sa de munca - aproximativ 10. 000 de angajati - in special in Italia, ca parte a noului plan de afaceri pentru.

Tara cu cea mai mare speranta de viata. Cum sta Romania in topul statelor unde se traieste cel mai mult

Unor oameni le este scris sa traiasca o eternitate. Este drept ca nu toti sunt multumiti de acest dar, insa, cum nu suntem lasati pe pamant sa ispitim mai mult decat putem duce, oamenii care apuca vesnicia pot ajunge macar la un gand consolator pentru faptul ca au fost uitati prin lume. Iata tara cu .

BT Capital Partners a asistat Grupul Eurolines in cea mai mare tranzactie de exit din turismul romanesc

BT Capital Partners, divizia de investment banking si piete de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, a asistat Grupul Eurolines in cea mai mare tranzactie de exit din turismul romanesc. Grupul detinut de omul de afaceri Dragos Anastasiu va ceda catre DER Touristik Group, parte a Grupului german Rewe care detine si magazinele Penny), toate activitatile de turism - turoperare, retail, business travel si incoming.

EXCLUSIV Cum explica IT-stii din CNAS cea mai mare cadere a sistemului informatic din sanatate: Totul a inceput in data de 26 iunie

Sistemul informatic din sanatate nu functioneaza in mod oficial de 22 de zile, dar un raport intern al Directiei IT din CNAS, consultat de HotNews. ro, arata ca cea mai grava avarie a acestui sistem de la darea sa in folosinta a inceput de fapt in data de 26 iunie. O defectiune aparuta la una dintre sursele neintreruptibile de energie UPS) ale Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) a defectat mai multe echipamente hardware si a generat blocaje in cascada. CNAS a anuntat problema abia in 10 iulie. UPDATE 18:01) Reactia STS dupa dezvaluirile HotNews. ro: Defectiunea aparuta n. a in 26 iunie la unul dintre UPS-urile STS) a fost semnalata in aceeasi zi catre CNAS. intreruperea functionarii echipamentelor CNAS a fost cauzata de lipsa redundantei serverelor CNAS.

Ce aflase Ceausescu cu 11 zile inainte sa moara. Cea mai mare greseala a sa!

Constantin Anghelache, fostul presedinte al lui Dinamo, afirma ca Nicolae Ceausescu a facut o mare greseala in decembrie 1989. As avea doua dezamagiri din acea perioada. Una din 14 decembrie ca cine treb.

Loredana la Electric Castle 2019: Cea mai mare artista pop din Romania m-a facut sa uit de scandalul cu Tommy Cash

Nu am mai ascultat-o pe Loredana intr-un concert pentru ca nu am o atractie speciala pentru muzica ei. Cu toate acestea, cand am vazut-o ieri la Electric Castle 2019, am uitat complet de imaginile pornografice proiectate de Tommy Cash la un festival unde copiii pana la 12 ani au intrare gratuita. Asta a fost adevarata problema, nu maneaua, cum s-au grabit multi sa comenteze.

Mai multi romani afectati de cel mai mare furt de date din Balcani

Dupa cum probabil ati tot citit in ultimele zile, vecini nostri de la sud de Dunare, s-au confruntat cu cea mai mare bresa de securitate din Europa de Est: date personale, incluzand informatii financiare a peste 5 milioane de persoane au fost sustrase din bazele de date ale le Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, autoritatea fiscala a Bulgariei, omologul bulgar al ANAF-ului nostru.

Marius Pieleanu dezvaluie cum arata sondajul intern din PSD

Marius Pieleanu a prezentat, marti, la Editie Speciala, sondajul interne ale PSD cu care sociologul a mers in fata membrilor PSD din CExN. Potrivit acestui sondaj, Partidul Social Democrat porneste in lupta pen.

Marius Pieleanu dezvaluie cum arata sondajul intern al PSD

Marius Pieleanu a prezentat, marti, la Editie Speciala, sondajul interne ale PSD cu care sociologul a mers in fata membrilor PSD din CExN. Potrivit acestui sondaj, Partidul Social Democrat porneste in lupta pen.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )