Libnet.ro
UNICEF

13:15

SOCUL ANULUI! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE: Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL! (FOTO)

B1 B1,
SOCUL ANULUI! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE: Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL! (FOTO)

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf. Anamaria Prodan a povestit faptul ca relatia cu sotul ei nu a. continuă pe B1

O fetita de 11 ani este in coma, dupa ce tatal ei s-a urcat baut la volan. A fost nevoie de elicopterul SMURD

O fetita de 11 ani a fost ranita grav la cap, sambata, dupa ce masina la volanul careia se afla tatal ei s-a rasturnat pe un drum din statiunea Baile Govora.

VIDEO Glasgow Rangers, victorie in deplasare in derbiul Old Firm pentru prima oara dupa noua ani (2-1 vs Celtic)

Echipa Glasgow Rangers a izbutit prima victorie dupa noua ani in deplasare in fata marii rivale Celtic, castigand cu 2-1 1-1) partida de pe Celtic Park, in etapa a 21-a a campionatului Scotiei.

Cine este si cu ce se ocupa fosta iubita a lui Adi Sina. A fost la un pas sa devina sotia lui, dar l-a parasit fara regrete dupa patru ani

Au existat vremuri in care marea poveste de iubire a lui Adrian Sina ar fi putut sa se indrepte pana la altar, dar lucrurile n-au fost sa fie. Cei doi au incheiat socotelile dupa patru ani de relatie, iar cea care i-a fost alaturi artistului si-a vazut de propriul drum si viata. La fel s-a .

Amalia Nastase, dezvaluiri neasteptate despre fostul sot. Detaliul nebanuit care a iesit la iveala dupa 10 ani de la divortul de Ilie Nastase

Amalia si Ilie Nastase au format un cuplu timp de 14 ani, dupa care au decis sa mearga pe drumuri separate, asa ca in 2010 spre surprinderea tuturor cei doi au divortat. Iata ce dezvaluiri a facut Amalia Nastase despre fostul ei sot la aproape 10 ani de la divort. Amalia Nastase, dezvaluiri neasteptate despre .

O pisica a fost gasita la aproape 2,000 de kilometri de casa, in alta tara, dupa cinci ani. Cum a rectionat stapanul

O pisica din Oregon, Statele Unite a fost gasita in Mexic, la 1. 900 kilometri deparatere de casa, la cinci ani dupa ce s-a pierdut. Sasha a disparut in 2014, iar stapanul,Viktor Usov, a pierdut orice sperantaca isi va revedea animalul.

Deficitul bugetar a urcat la 3,56% din PIB dupa 11 luni

Deficitul bugetului general consolidat a urcat la 3,56% din produsul intern brut dupa primele 11 luni din acest an, de la 2,8% din PIB la 10 luni, potrivit datelor publicate luni de Ministerul Finantelor Publice.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )