Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sofer beat, oprit in trafic de un politist si mai turmentat decat el

B1 B1,
Sofer beat, oprit in trafic de un politist si mai turmentat decat el

Un sofer din Arad aflat sub influenta alcoolica a fost oprit in trafic de un politist si mai beat decat acesta, potrivit Adevarul. Soferului prins baut la volan i s-a solicitat deplasarea la. continuă pe B1

Romanii au activitati cultural-sportive mai rar decat majoritatea cetatenilor celorlalte tari din UE (Eurostat)

Romanii se duc la filme sau au activitati sportive mult mai rar decat majoritatea tarilor din UE, rata de participare la evenimente culturale sau sportive fiind de 7. 1% media UE fiind de peste 17%, arata Eurostat. In tara noastra sunt 81 de cinematografe si o caravana, acestea generand anul trecut aproape 500. 000 de proiectatii vizionate de peste 11 milioane de spectatori sursa datelor). Numarul mediu de spectatori/film a fost de 23 de persoane. In 2015 au fost distribuite 442 de filme, din care 57 de filme nationale. Productia nationala de filme pentru marele ecran a fost de 43 de filme, din care 18 de filme artistice.

Cum arata PC-ul mai mic decat un iPhone, care functioneaza cu Windows 10 si are specificatii decente

Calculatoarele foarte mici nu sunt chiar cele mai populare sau mai vandute modele dektop. Chiar daca utilitatea acestora nu convinge multa lume, ele raman, in continuare, o solutie viabila pentru dispozitivele smart interconectate.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )