Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sofer din Bucuresti, care a refuzat sa opreasca in Mangalia, prins cu focuri de arma si baraj pe sosea

Antena3 Antena3,
Sofer din Bucuresti, care a refuzat sa opreasca in Mangalia, prins cu focuri de arma si baraj pe sosea

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, in Mangalia, a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta, el fortandu-l pe. continuă pe Antena3

Sofer din Bucuresti care a refuzat sa opreasca in Mangalia, prins dupa montarea a doua baraje si tragerea unui foc de arma

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, in Mangalia, a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta, el fortandu-l pe primul si fiind oprit in zona podului de la Agigea, dupa ce un agent a tras un foc de avertisment in plan vertical.

UPDATE Soferul care a refuzat sa opreasca in Mangalia, prins dupa montarea a doua baraje si tragerea unui foc de arma, va fi retinut de procurori

Soferul din Bucuresti care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor constanteni, fiind necesare montarea a doua baraje si tragerea unui foc de arma pentru prinderea acestuia, va fi retinut, ancheta fiind preluata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Mangalia.

Focuri de arma pe podul de la Agigea. Un sofer bucurestean cu BMW a fost prins dupa ce politistii au montat doua baraje

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca in Mangalia la semnalul politistilor a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta .

Un sofer bucurestean a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor din Mangalia si a fost prins dupa montarea a doua baraje rutiere si tragerea unui foc de avertisment

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, in Mangalia, a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta, el fortandu-l pe primul si fiind oprit in zona podului de la Agigea, dupa ce un agent a tras un foc de avertisment in plan vertical, informeaza News. ro.

VIDEO Un sofer bucurestean a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor din Mangalia si a fost prins dupa montarea a doua baraje rutiere si tragerea unui foc de avertisment

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, in Mangalia, a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta, el fortandu-l pe primul si fiind oprit in zona podului de la Agigea, dupa ce un agent a tras un foc de avertisment in plan vertical, informeaza News. ro.

Folosirea animalelor in circurile din Bucuresti, interzisa de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Fac exceptie: caii, cainii, porumbeii, papagalii si animalele folosite in delfinarii sau acvarii

Consiliul General a aprobat joi proiectul de hotarare prin care se interzice folosirea animalelor in circurile din Bucuresti. Documentul intra in vigoare dupa 10 zilede la adoptare, iar amenzile sunt cuprinse intre 2. 500 lei si 5. 000 lei. In plus, contravenientii au obligativitatea de a parasi orasul in termen de 24 de ore.

Primariile din Bucuresti vor putea supra-impozita cu pana la 500% terenurile si cladirile lasate in paragina

Primariile din Bucuresti vor putea supra-impozita cu pana la 500% terenurile si cladirile lasate in paragina, potrivit unei hotarai adoptate joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Consiliile locale ale celor 6 sectoare vor stabili cu cat maresc impozitele pentru aceste imobile.

Primariile de sector din Bucuresti vor putea supra-impozita cu pana la 500% terenurile si cladirile lasate in paragina

Primariile de sector din Bucuresti vor putea supra-impozita cu pana la 500% terenurile si cladirile lasate in paragina, potrivit unei hotarai adoptate joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Consiliile locale ale celor 6 sectoare vor stabili cu cat maresc impozitele pentru aceste imobile.

Medic: Copilul din Teleorman care a fost blocat intr-un put, timp de 11 ore, este in continuare sub tratament

Copilul de doi ani din Teleorman, care a cazut intr-un put marti, este in stare stabila si se afla, in continuare, sub tratament, a declarat purtatorul de cuvant al al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.

Prima tara din lume care interzice minele de extractie a metalelor, din motive de mediu

El Salvador a devenit oficial joi prima tara din lume care interzice minele de extractie a metalelor pe teritoriul sau, argumentand ca aceasta este o activitate daunatoare pentru mediu si pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )