Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un sofer roman a fost gasit mortintr-o parcare din Austria. Mesajul transmis de colegii barbatului

Antena3 Antena3,
Un sofer roman a fost gasit mortintr-o parcare din Austria. Mesajul transmis de colegii barbatului

Un sofer din Timis care conducea un TIR a murit in timp ce incerca sa evite o tragedie, in timp ce se aflape o autostrada din Austria. Simtind probabil ca i se face rau, soferul a oprit si a. continuă pe Antena3

Caz SOCANT intr-o parcare din Austria. Un sofer roman a fost gasit mort

Un sofer de TIR din Timis s-a stins din viata in timp ce incerca sa evite o tragedie, in timp ce se afla pe o autostrada din Austria. Simtind probabil ca i se face rau, acesta a oprit si a cerut ajutor.

Crima care SOCHEAZA Romania! A fost gasit MORT: Totul era intors pe dos

Caz socant la Bistrita! Un barbat de 71 de ani a fost gasit mort in apartamentul sau, legistii suspectand un caz violent de crima. Batranul a fost gasit pe dusumea fara suflare, pe jumatate.

Crestinii sunt in doliu! Calugarul a fost gasit MORT. Care sunt primele date din ancheta

Caz socant la o manastire din Prahova. Un calugar a fost gasit mort in chilia sa. Macabra descoperire a fost facuta miercuri dimineata. Din primele informatii, calugarul s-ar fi spanzurat la.

Descoperire socanta intr-o locuinta din Dambovita. A fost gasit mort si mutliat de propriile pisici

Un barbat de 68 de ani a fost gasit mort si mutilat, in Dambovita, in propria locuinta. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi murit in urma cu cateva zile, de inima, iar ranile fiindu-i provocate de.

A fost gasit avionul care l transporta pe Emiliano Sala

A fost gasit avionul disparut deasupra Canalului Manecii, care il transporta pe fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pe pilotul sau, a declarat duminica British Air Accident Investigation Bureau AAIB) pentru AFP.

VESTEA MOMENTULUI: Avionul disparut peste Canalul Manecii, in care se afla Emiliano Sala, a fost gasit! O lume intreaga e cu sufletul la gura...

Bucurie amara in lumea fotbalului! Avionul disparut de pe radar acum doua saptamani, pe cand zbura peste Canalul Manecii, in care se aflau fotbalistul Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson, a fost gasit, po.

Avionul care il transporta pe EMILIANO SALA a fost gasit in Canalul Manecii

Avionul care il transporta la Cardiff pe atacantul Emiliano Sala a fost gasit, conform unui anunt primit de familia jucatorului. Cautarile au continuat duminica in Canalul.

Tanarul dat disparut de familie a fost gasit mort. S-a spanzurat la marginea municipiului

Un tanar care fusese dat disparut de familie din 1 februarie a fost gasit spanzurat intr-o padure de la marginea municipiului Lupeni.

Tragedie in Buzau! Un fost politist a fost gasit spanzurat in locuinta parintilor

Un fost politist din Buzau, de 50 de ani, a fost gasit fara suflare intr-o anexa a locuintei parintesti. Fostul subofiter al Serviciului de Informatii si Protectie Interna Buzau a decis sa-si i.

Un fost spion a fost gasit spanzurat la Braila

Un fost spion in varsta de 50 de ani a fost gasit spanzurat in Braila. Omul locuia la parintii sai si a fost descoperit fara viata de acestia, intr-o magazie. Barbatul a fost subofiter la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )