Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un sofer roman isi pune la dispozitie TIR-ul pentru spitalele din Romania

Antena3 Antena3,
Un sofer roman isi pune la dispozitie TIR-ul pentru spitalele din Romania

Un sofer roman din Bistrita-Nasaud isi pune la dispozitie TIR-ul cu care munceste pentru familia sa pentru a ajuta spitalele din Romania in lupta cu pandemia de coronavirus. continuă pe Antena3

Povestea unui sofer roman de TIR, rezident in Italia, infectat cu Covid-19: M-am autoizolat si sunam la numarul verde, iar autoritatile imi spuneau ca nu am nimic, sa merg acasa (VIDEO)

Un sofer roman stabilit in Sicilia de peste 15 ani a impresionat presa italiana cu povestea sa. Barbatul a povestit pentru televiziunea localaRete Chiaraca la intoarcerea din cursa saptamanala.

Donatie de 1 milion de dolari de la Kylie Jenner pentru spitalele din Los Angeles

Miliardara Kylie Jenner se alatura celebritatilor care au facut donatii importante in lupta contra pandemiei COVID-19. Vedeta a donat 1 milion de dolari spitalelor din Los Angeles.

Carrefour Romania asigura alimente pentru spitalele aflate in prima linie in lupta cu Covid-19

Carrefour Romania a raspuns necesitatii de hrana si asigura spitalelor din tara, care trateaza pacientii infectati cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul urmatoarei luni, atat pentru personalul medical, cat si pentru pacienti, potrivit unei informari publicate pe site-ul Ministerului Sanatatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )