Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un sofer roman a lesinat la volanului unui TIR, din cauza caldurii, in Italia

Antena3 Antena3,
Un sofer roman a lesinat la volanului unui TIR, din cauza caldurii, in Italia

Un sofer roman de 58 de ani se afla la volanul unui TIR, cand a lesinat, din cauza caldurii, in Italia. TIR-ul plin cu bidoane de ipsos s-a rasturnat, iar soferul a ajuns ranit la spital. Din fericire,. continuă pe Antena3

Un imigrant roman a ajuns primarul unui oras din Germania. De ce l-au sustinut vedetele de la Hollywood

Octavian Ursu a castigat primaria unui oras din Germania, dupa ce l-a invins pe candidatul extremei de dreapta. Datele preliminare au aratat faptul ca Ursu a castigat 55% din voturi in turul al doilea. Un roman a castigat primaria unui oras din Germania Romanul Octavian Urs a castigat primaria prasului Gorlitz, din Germania, dupa ce .

Harvard si-a retras decizia de a admite un candidat, din cauza unor comentarii rasiste pe care acesta le-a facut la varsta de 16 ani

Un supravietuitor al atacului armat de la liceul din Parkland a anuntat luni ca Universitatea Harvard si-a schimbat decizia de a-l admite, din cauza unor comentarii rasiste pe care acesta le-a facut intr-un document Google Doc si prin intermediul unor mesaje telefonice, cu aproape doi ani in urma, scrie AP News.

VIDEO Noi probleme pe Autostrada Soarelui Interventia a drumarilor, dupa ce doua dale s-au ridicat din cauza caldurii

Traficul a fost restrictionat pe o banda, luni, pe Autostrada Soarelui, la km 13+100 al sensului de mers Bucuresti-Constanta, dupa ce doua dale s-au ridicat din cauza caldurii. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat ca drumarii au intervenit, iar circulatia a fost reluata pe ambele sensuri, insa ramane in vigoare restrictia de viteza de 80 de kilometri la ora pe sectorul Bucuresti - Fundulea km 12-km 36), unde calea de rulare este construita din dale de beton.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui. Doua dale s-au ridicat din cauza caldurii

Canicula face ravagii pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Constanta la km 13. Din cauza caldurii, mai multe dale de beton au fost ridicate. La km 13, pesensul de mers catrelitoral, un rost.

Subiectele zilei: Guvernarea ineficienta, coruptia endemica si infrastructura tin Romania pe loc; Surse: Cine se pregateste sa candideze la sefia PSD; Sofer roman de TIR, considerat erou in Italia dupa ce a convins un tanar sa nu se sinucida

Romania, pe locul al doilea la cererile de extradare din Londra. 1750 de romani certati cu legea se ascund in Marea Britanie. Romania se afla pe locul al doilea intre. Video-experiment: Sofer in centrul capitalei, caut loc de parcare gratuit. Primaria Capitalei cere 10 de lei pe ora soferilor care.

Se moare pe capete din cauza unui aliment banal. Mare grija cu asa ceva!

Inca doi oameni internati intr-un spital din Marea Britanie au murit in urma unei infectii cu listeria, dupa ce au consumat sandvisuri si salata preambalate, bilantul deceselor ajungand la.

DIN CAUZA EMISIILOR: Opel este obligata de Germania sa recheme automobile Adam si Corsa

Autoritatea de reglementare a sectorului auto din Germania a cerut Opel sa recheme de pe piata automobile Adam si Corsa cu motoare pe benzina deoarece emisiile acestora depasesc limitele admise, potrivit unui articol publicat de revista Bild am Sonntag, care nu mentioneaza sursa informatiei, relateaza Automotive News.

Alerta in Grecia! Avertisment pentru turisti din cauza virusului West Nile!

Autoritatile din Grecia ii sfatuiesc pe turisti sa ia masuri pentru a evita intepaturile de tantari. Au fost suficient de multe cazuri de infectii cu virusul West Nile, n. red) pentru a recunoaste.

Probleme GRAVE in interiorul USR! Membrii partidului se acuza din cauza banilor cheltuiti in campanie

Probleme in USR. Mai multi membri au semnalat nereguli etice privind contracte de promovare din perioada campaniei electorale. Potrivit unor informatii obtinute de Adevarul, este vorba despre firme ale unor oameni.

ALERTA in Grecia! Avertisment pentru TURISTI din cauza virusului West Nile. Boala poate fi FATALA

Dupa incendiile de vegetatie si dese greve ale muncitorilor, un alt avertisment vine din partea autoritatilor elene. Oficialii greci avertizeaza ca tantarii reprezinta un pericol pentru sanatatea oamenilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )