Libnet.ro
UNICEF

05:45

Soferii care vor incalca codul rutier in timp ce se afla in alt stat membru UE nu vor mai putea scapa de amenzi

Antena3 Antena3,
Soferii care vor incalca codul rutier in timp ce se afla in alt stat membru UE nu vor mai putea scapa de amenzi

Soferii care vor incalca codul rutier in timp ce se afla in alt stat membru UE nu vor mai putea scapa de amenda. Parlamentul European a adoptat, miercuri, o Directiva referitoare facilitarea schimbului. continuă pe Antena3

Soferii nu vor mai scapa de amenzile rutiere din strainatate

Soferii care vor incalca codul rutier in timp ce se afla in alt stat membru UE nu vor mai putea scapa de amenzi, intrucat Parlamentul European a adoptat regulile referitoare la schimbul transfrontalier de date privind infractiunile rutiere.

Soferii, vizati de o decizie planificata de mult timp. Azi au fost adoptate regulile

Parlamentul European a actualizat regulile privind schimbul transfrontalier de date ce privesc infractiunile rutiere. Astfel soferii care vor incalca codul rutier in timp ce se afla in alt stat membru al Uniunii.

Patru reguli de aur pentru persoanele care vor sa slabeasca repede

Toate persoanele care isi propun sa slabeasca ar prefera sa scape de kilogramele in plus intr-o perioada cat mai scurta de timp. Este important sa fiti motivat si sa va adaptati stilul de viata in asa fel incat programul dumneavoastra de slabit sa fie cat mai eficient. In mod evident, pentru obtinerea rezultatelor dorite, o cura de slabire trebuie asociata cu activitatea fizica constanta. Care sunt cele patru reguli de aur pe care trebuie sa le urmati daca vreti sa slabiti mai repede?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )