Libnet.ro
UNICEF

16:00

Soferul care a omorat un pieton pe trecere, in Capitala, a fost retinut

Antena3 Antena3,
Soferul care a omorat un pieton pe trecere, in Capitala, a fost retinut

Soferul care a accidentat mortal un pieton, in nopatea de sambata spre duminica, pe o trecere din Bucuresti a fost retinut in aceasta seara de politisti. Oamenii legii au stabilit ca barbatul era drogat i. continuă pe Antena3

Soferul care a calcat mortal cu masina un pieton, in Bucuresti, a fost retinut. Barbatul era drogat in momentul accidentului

Soferul care a accidentat mortal un pieton, in Bucuresti, a fost retinut, politistii stabilind ca acesta se afla sub influenta alcoolului si a mai multor substante psihoactive.

Brasoveanul care si-a omort familia anul trecut a fost condamnat la nchisoare pe viata / Decizia nu este definitiva

Barbatul din Brasov care si-a ucis familia in luna martie a anului trecut a fost condamnat la inchisoare pe viata de judecatorii Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov, scrie Observatorul de Brasov. Decizia nu este definitiva. Daca sentinta va ramane definitiva, barbatul va mai fi obligat sa achite daune morale de cate 75. 000 de euro socrilor sai si 45. 000 de euro cumnatei sale.

Un tanar din Pitesti a fost retinut pentru trafic de cocaina. Barbatul intrase in posesia drogurilor prin curierat

Politistii Serviciului Antidrog din cadrul B. Pitesti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D. - Serviciul Teritorial Pitesti, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale-Biroul Operatiuni Speciale Pitesti, au depistat in flagrant delict un barbat de 29 de ani, din Pitesti. Tanarul avea asupra sa 20 de grame de cocaina si a fost arestat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )