Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sofia Kenin si Petra Kvitova in semifinale la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Sofia Kenin si Petra Kvitova in semifinale la Roland Garros

Miercuri au avut loc ultimele doua sferturi de finala in competitia feminina. continuă pe Online Sport

VIDEO Rafael Nadal, in semifinale la Roland Garros - Meciul sau cu Jannick Sinner s-a incheiat la ora locala 01:26, atunci cand erau sub 10 grade

Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, l-a invins, in noaptea de marti spre miercuri, pe italianul Jannik Sinner, locul 75 ATP, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Sofia Kenin, in semifinale - O asteapta duelul cu Petra Kvitova

Sofia Kenin, campioana en-titre la Australian Open si cap de serie numarul 4, s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, faza a competitiei unde va da peste Petra Kvitova.

VIDEO Roland Garros: Garbine Muguruza, eliminata dupa ce a avut 3-0 in setul decisiv Kenin si Kvitova, in optimi (Rezultatele zilei)

Campioana in 2016 la Roland Garros, Garbine Muguruza favorita 11) a condus cu 3-0 cu doua break-uri) in partida cu Danielle Collins SUA57 WTA) si a pierdut in cele din urma, scor 7-5, 2-6, 6-4. in optimi s-au calificat Sofia Kenin 4) si Petra Kvitova 7), in timp ce Aryna Sabalenka 8), Petra Martic 13) si Jelena Ostapenko campioana in 2017) au fost eliminate.

Roland Garros: Sofia Kenin s-a calificat in sferturi, dupa o revenire spectaculoasa cu Fiona Ferro

Sofia Kenin, a patra favorita a competitiei de la Roland Garros, a pierdut primul set al meciului disputat impotriva Fionei Ferro Franta, 49 WTA), insa a obtinut calificarea in sferturi, dupa ce s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-1. Meciul a durat o ora si 45 de minute.

Roland Garros: Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinale Victorie in trei seturi cu Andrey Rublev

Stefanos Tsitsipas s-a calificat pentru prima oara in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, miercuri, pe Andrey Rublev, scor 7-5, 6-2, 6-3.

Roland Garros: Iga Swiatek, in semifinale dupa ce a pierdut doar patru game-uri impotriva Martinei Trevisan

Iga Swiatek continua parcursul de senzatie de la Roland Garros. Poloneza, aflata pe locul 53 mondial, s-a calificat in semifinalele competitiei, dupa ce a invins-o pe Martina Trevisan Italia, 159 WTA, venita din calificari), scor 6-3, 6-1.

inca o surpriza mare la Roland Garros: Nadia Podoroska (venita din calificari), in semifinale A eliminat-o pe Elina Svitolina

Povestea frumoasa de la Paris continua pentru Nadia Podoroska, jucatoare venita din calificari, locul 131 WTA. Sportiva din Argentina a facut, marti, pasul spre semifinalele de la Roland Garros dupa ce a trecut, scor 6-2, 6-4, de Elina Svitolina, cap de serie numarul trei.

Roland Garros: Novak Djokovic completeaza careul de asi Sarbul l-a invins pe Pablo Carreno-Busta, dupa ce a pierdut primul set

Novak Djokovic, principalul favorit al competitiei de la Roland Garros, s-a calificat in semifinale, dupa ce l-a invins pe ibericul Pablo Carreno Busta cap de serie nr. 17), scor 4-6, 6-2, 6-3, 6-4.

Roland Garros: inca o surpriza - Dominic Thiem, eliminat in sferturi de Diego Schwartzman

Mare favorit sa joace in semifinale impotriva lui Rafael Nadal, Dominic Thiem cap de serie nr. 3) a fost invins, marti, in sferturile competitiei de la Roland Garros, de argentinianul Diego Schwartzmann 12), scor 7-61), 5-7, 6)6-7, 7-65), 6-2. Meciul a durat cinci ore si opt minute.

Roland Garros (juniori): Nicholas David Ionel, eliminat in optimile probei de dublu

Perechea Nicholas David IonelLeandro Riedi RomaniaElvetia), cap de serie numarul 2, a fost eliminata, miercuri, in optimile probei de dublu juniori din cadrul turneului de la Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )