Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sofia Vergara, Nicole Kidman si Heidi Klum, printre cele mai bine imbracate staruri de la Premiile Emmy!

ADPM ADPM,
Sofia Vergara, Nicole Kidman si Heidi Klum, printre cele mai bine imbracate staruri de la Premiile Emmy!

Intocmai ca orice mare Gala de la Hollywood, nici Premiile Emmy nu fac exceptie si atrag atentia prin tinutele pe care starurile aleg sa le poarte pe covorul rosu. De aceasta data, albastrul a fost culoarea dominanta, cu staruri precum Sofia Vergara, Nicole Kidman sau Heidi Klum stralucind in rochii absolut superbe! Continue reading . continuă pe ADPM

Accident de garderoba la Premiile Emmy: Sofia Vergara a avut o urgenta vestimentara cu putin timp inainte sa urce pe scena (FOTO)

Sofia Vergara, actrita din serialul Modern Family a avut parte de o adevarata urgenta vestimentara atunci cand, cu doar 20 de minute inainte de a urca pe scena pentru a primi un premiu acordat serialului,.

Accident sexy de garderoba la Premiile Emmy: Sofia Vergara, cu fundul la vedere inainte sa urce pe scena (FOTO)

Sofia Vergara, actrita din serialul Modern Family a avut parte de o adevarata urgenta vestimentara atunci cand, cu doar 20 de minute inainte de a urca pe scena pentru a primi un premiu acordat serialului, rochia.

Paradoxul bucurestean. Unul din cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca

Bucuresti pare sa fie orasul paradoxurilor. Unul dintre cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca. Mai mult de un sfert din salariul unui bucurestean se duce pe taxe si asigurari.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )