Libnet.ro
UNICEF

20:45

SoftBank cheltuieste peste 10 miliarde de dolari pentru preluarea companiei imobiliare WeWork

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SoftBank cheltuieste peste 10 miliarde de dolari pentru preluarea companiei imobiliare WeWork

Grupul bancar japonez, SoftBank Group, va cheltui peste 10 miliarde de dolari pentru preluarea companiei imobiliare WeWork, care are probleme financiare, de la co-fondatorul acesteia, Adam Neumann, potrivit unor persoane apropiate situatiei, citate de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

SUA impun UE taxe vamale de 7,5 miliarde dolari

Administratia presedintelui american, Donald Trump, a impus, la finele saptamanii trecute, taxe vamale in valoare de 7,5 miliarde dolari pentru bunuri provenite din tarile Uniunii Europene, care afecteaza, in principal, Spania, Germania, Franta si Marea Britanie, relateaza agentia EFE, conform Agerpres.

Scarile rulante din Pasajul de la Universitate nu functioneaza de peste 10 zile Primaria Capitalei: Vor fi puse in functiune treptat, cel mai tarziu saptamana viitoare

Scarile rulante din Pasajul de la Universitate nu functioneaza de peste 10 zile, situatia provocand disconfort persoanelor cu mobilitate redusa. Pasajul si scarile rulante sunt in administrarea Primariei Capitalei, iar institutia a transmis intr-un raspuns adresat la solicitarea HotNews. ro ca acestea se afla in revizie, la recomandarea ISCIR si vor fi puse in functiune treptat, cel mai tarziu saptamana viitoare.

Cum se apara Romania in procesul de arbitraj pentru aurul de la Rosia Montana. Miza: peste 4 miliarde de dolari

Romania se pregateste pentru audierile propriu-zise in cadrul procesului de arbitraj deschis de compania canadiana Gabriel Resources la instanta Bancii Mondiale din Wasington, SUA. Audierile sunt programate in perioada 2 - 13 decembrie 2019.

Puternicul magnat rus Mihail Fridman, in fata justitiei spaniole, pentru preluarea ostila a companiei Zed Procurorii acuza o tehnica de raid specifica mafiei rusesti

Unul dintre cei mai puternici oligarhi rusi, Mihail Fridman, s-a prezentat luni in fata unui judecator de instructie din Spania, intr-un proces in care este acuzat ca a manevrat in secret pentru a asfixia economic grupul spaniol Zed, cu scopul de a-l cumpara la un pret derizoriu, scrie AFP.

PNDL, RESPINS DE OFICIALII DE LA BRUXELLES Gaura de 1,8 miliarde lei pentru guvernul Dancila

Comisia Europeana a refuzat cererea guvernului Dancila de decontare din fondurile europene a proiectele de apa si canalizare realizate prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL). DG Regio, Departamentul pentru politica regionala si urbana al Comisiei Europene, a transmis, ieri, Ministerului Fondurilor Europene, condus de ministrul Roxana Manzatu, ca exclude o asemenea propunere, conform informatiilor furnizate de site-ul g4media. ro.

Netflix se va imprumuta cu 2 miliarde de dolari din piata, pentru noi productii

Compania americana de continut video pe streaming online Netflix a anuntat, luni, ca va imprumuta 2 miliarde de dolari, printr-o emisiune de obligatiuni, pentru a finanta noi productii si achizitii de film.

Liviu Dragnea, discutii cu Costi Mocanu pentru preluarea sefiei TVR

Apar informatii incendiare. Liviu Dragnea i-a propus lui Costi Mocanu, fosta mana dreapta a lui Adrian Sarbu la Pro TV, functia de director general la TVR. Discutiile dintre cei doi au avut loc acum.

BOERSEN-ZEITUNG: BNP, in fruntea listei pentru preluarea diviziei de derivate a Deutsche Bank

BNP Paribas SA, cel mai mare grup bancar din Franta, se afla in fruntea listei companilor interesate sa cumpere operatiunile cu derivate ale grupului germen Deutsche Bank AG, anunta Boersen-Zeitung, fara sa citeze sursa informatiei. Aceste activitati presupun vanzarea certificatelor si garantiilor catre investitorii retail.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )