Libnet.ro
UNICEF

16:15

Solenta are doar 15 ani si a disparut fara urma din centrul de plasament din Alba Iulia. Autoritatile o cauta disperate

Antena3 Antena3,
Solenta are doar 15 ani si a disparut fara urma din centrul de plasament din Alba Iulia. Autoritatile o cauta disperate

O adolescenta este cautata de politisti dupa ce, miercuri seara, a plecat dintr-un centru de plasament din Alba Iulia si nu s-a mai intors, a informat, joi, Inspectoratul de Politie Judetean IPJ). continuă pe Antena3

Un minor de 15 ani s-a urcat la volan cu acordul unei tinere de 19 ani. Rezultatul: accident rutier grav cu cinci raniti

Cinci tineri au fost raniti intr-un accident rutier provocat de un copil de 15 ani. Aflat la volanul unui autoturism, acesta a intrat cu masina intr-un stalp.

A simulat un accident rutier in Chisinau si a obtinut fraudulos 800.000 de lei de la o companie de asigurari. Barbatul risca pana la 15 ani de inchisoare

Un barbat risca pana la 15 ani de inchisoare dupa ce a inscenat un accident rutier in Chisinau cu scopul de a obtine prin inselaciune bani de la o companie de asigurari auto. in plus, procurorii sustin ca soferul este invinuit si de confectionarea si detinerea unei procuri false pentru conducerea unui automobil.

Iulia are 21 de ani, e politista in Botosani si are un zambet fermecator. in vara, a facut ceva incredibil pe o strada din oras. Acum toata lumea vorbeste despre ea: Orice ar spune cocalarii cu cazan din Germania si inmatriculat pe Bulgaria.. Esti tare!

O politista din Botosani a devenit eroina in urma cu cateva luni atunci cand a facut ceva incredibil. Desi are doar 21 de ani, Iulia a avut o prezenta de spirit fenomenala si a reusit sa fie ingerul.

O fetita de doar 11 ani a reusit sa-si salveze prietena din gura unui crocodil

O fetita de 11 ani a sarit in ajutorul prietenei sale dupa ce aceasta fusese atacata de un crocodil. Cu mainele goale, pustoaica a reusit sa-l loveasca in zona ochilor si sa-si elibereze prietena.

Povestea SOCANTA a Mihaelei TATU! L-am intrebat pe SOTUL meu daca-mi poate spune Te iubesc. Raspunsul a facut-o sa DIVORTEZE dupa 15 ani de casnicie

Mihaela Tatu a fost multi ani prezentatoare, a avut propriile emisiuni, Viata Bate filmul la Pro Tv si emisiunea pentru femei de la Acasa TV, De 3 ori femeie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )