Libnet.ro
UNICEF

09:15

Solicitare de ultima ora facuta de Codruta Kovesi la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Solicitare de ultima ora facuta de Codruta Kovesi la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi face cerere la Parchetul General pentru a-si pastra escorta. Kovesi vrea sa beneficieze in continuare de sofer, masina si un agent SPP care sa o pazeasca. Laura Codruta Kovesi a. continuă pe Antena3

Procurorul Lucian Onea, mutare-surpriza: Ce solicitare a depus dupa audierea la Parchetul General

Fostul sef al DNA ploiesti Lucian Onea si fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocala, au fost plasati sub control judiciar de anchetatorii de la Parchetul General. Cei doi nu mai au voie sa paraseasca.

Sefa interimara a DNA, decizie de ULTIMA ORA, dupa inculparea procurorului Lucian Onea: Control de amploare la DNA Ploiesti

Procurorul-sef interimar al DNA Anca Jurma a dipus inceperea unui control la DNA Ploiesti, in contextul in care Parchetul General a declansat actiunea penala in cazul fostului sef al structurii teritoriale,.

CSM respinge solicitarea Inspectiei Judiciare care ceruse anchetarea Laurei Codruta Kovesi

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) respinge solicitarea Inspectiei Judiciare care ceruse anchetarea Laurei Codruta Kovesi pentru o presupusa vizita in sufrageria lui Oprea, in noaptea alegerilor din 20.

Lucian Onea si Mircea Negulescu, din nou la Parchetul General, dupa miscarea-surpriza a sefei interimare DNA

Fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procurorMircea Negulescu au ajuns din noula Parchetul General, vineri dimineata, pentru a fi audiati. Asta in contextul in care sefa interimara a.

Procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu vor fi pusi sub control judiciar de Parchetul General

Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea si fostul procuror Mircea Negulescu urmeaza sa fie pusi sub control judiciar de Parchetul General. Cei doisunt urmariti penal pentru complicitate la savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )