Libnet.ro
UNICEF

21:30

Solstitiul de vara 2018. 21 iunie este cea mai lunga zi din an! Cate ore are

Antena3 Antena3,
Solstitiul de vara 2018. 21 iunie este cea mai lunga zi din an! Cate ore are

Denumirea de solstitiu Soarele sta) este data de faptul ca la data respectiva are loc schimbarea gradientului miscarii Soarelui in raport cu declinatiile. continuă pe Antena3

Solstitiul de vara 2018, 21 iunie. Legende si vraji de solstitiul de vara

Solstitiul de vara 2018. Legende si vraji de solstitiul de vara. La romani, solstitiul de vara este legat de sarbatoarea Sanzienelor, marcata in ziua de 24 iunie. Solstitiul de vara 2018. Legende si.

24IT. Care este cea mai buna camera de actiune pentru vacante

Cu gandul la vacanta, Iulia Nagy si Laurentiu Matache le-au prezentat telespectatorilor care este cea mai buna camera de actiune pentru ca imaginile din vacanta sa fie unice si de neuitat. Este vorba despre.

Care este cea mai buna ora la care sa faci amor! N-ai fi ghicit niciodata!

Un expert in relatii sexuale si hormoni a dezvaluit care este cea mai buna ora la care sa faci amor, contrazicand idei generale despre cum sa obtii partide de neuitat. Potrivit lui Alisa Vitti, autoarea.

SOLSTITIUL DE VARA 2018. Ce semnificatie are acest moment

Solstitiul de vara 2018 are loc joi, 21 iunie, incepand astfel vara astronomica si inregistrandu-se cea mai lunga zi din an. Joi, 21 iunie 2018, este cea mai lunga zi a anului.

Solstitiul de vara 2018. Ce trebuie sa stii despre cea mai lunga zi din an

In jurul datei de21 iunie, longitudinea astronomica a Soarelui este de 90. Este momentulsolstitiului de vara, ce marcheaza inceputulverii astronomice. Dupa cum este cunoscut, Pamantul.

Cea mai lunga zi din an se trateaza cu muzica live, petreceri si yoga

Ce e bine sa faci pentru noroc in cariera in cea mai lunga zi din an? in mitologia corporatista din Romania, energia solstitiului de vara este o energie a pasiunii, vitalitatii si creativitatii. Urmatoarele zodii vor avea noroc in cariera, cu conditia ca joi, pe 21 iunie, in cea mai lunga zi din an, sa fie GataLa4 cu sarcinile de birou pentru punk-rock cu E. , petreceri si yoga in Pipera, kilometrul 0 al corporatistilor din Capitala.

Ea este cea mai noua atractie a Rusiei. Are doar 22 de ani, iar frumusetea ei a devenit deja un fenomen mondial - GALERIE FOTO

Am descoperit-o pe noua muza a Rusiei! Anastasiya are doar 22 de ani si a devenit deja un fenomen mondial. in prezent, ea se bucura de turneul final de fotbal din Rusia si isi sustine tara natala, fapt.

Traditii la solstitiul de vara. Ce ritualuri pentru sanatate si spor se fac pe 21 iunie, cea mai lunga zi din an

In 2018, solstitiul de vara are loc pe 21 iunie, la ora 13. in credinta populara, acest eveniment este asociat cu practicile magice, de fertilitate si cu ritualurile pentru sanatate. Solstitiul de vara marcheaza inceputul verii astronomice si este momentul in care ziua este cea mai lunga, iar noaptea cea mai scurta.

4 ritualuri care te pregatesc pentru solstitiul de vara

Prima zi oficiala de vara este marcata de 21 iunie, fiind si cea mai lunga zi din an. Energia solstitiului de vara este considerata a fi o energie a pasiunii, vitalitatii, creativitatii si belsugului. De-a lungul timpului, au existat numeroase ritualuri pe care oamenii tineau sa le indeplineasca in aceasta zi speciala, iar unele dintre ele s-au pastrat chiar si in prezent. Afla cateva dintre acestea!.

Solstitiul de vara 2018. Ce inseamna solstitiu

Ce inseamna solstitiu. Solstitiul de vara 2018. in astronomie, se numesc solstitii cele doua momente din an cand planul determinat de centrul Soarelui si de axa de rotatie a Pamantului este perpendicular pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )