Libnet.ro
UNICEF

16:00

Somaj tehnic pentru o parte dintre angajatii companiei de transport public din Galati. Avem multe cereri

Adevărul Adevărul,
Somaj tehnic pentru o parte dintre angajatii companiei de transport public din Galati. Avem multe cereri

Deocamdata, 28 dintre angajatii Transurb SA au intrat in somaj tehnic. Compania se lupta cu o criza acuta de lichiditati ca urmare a scaderii abrupte a veniturilor. Numarul celor care s-au oferit sa plece in somaj tehnic este mai mare, deoarece oamenii cred ca au astfel ocazia sa se protejeze mai bine de epidemie. continuă pe Adevărul

Somaj tehnic: Cati bani pot primi angajatii care depun cererile? Cand se vor achita sumele

Romania isi poate acoperi necesarul de finantare pentru o perioada de cinci luni, insa pandemia afecteaza in mod cert veniturile, iar deficitul bugetar pe 2020 ar putea depasi 5% din produsul intern brut, a declarat luniministrul de Finante, Florin Citu,pentru agentia de presa Reuters. Somaj tehnic: Cati bani pot primi angajatii care depun cererile Guvernul, .

Cati bani vor primi angajatii in somaj tehnic

Secretarul de stat in Ministerul Muncii, Alin Ignat, responsabil cu coordonarea activitatii Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) si a agentiilor judetene de resort a completat marti informatiile furnizate de ministrul Muncii, precizand cati bani vor primi cei aflati in somaj tehnic.

Angajatii Complexului Energetic Oltenia vor intra in somaj tehnic. Liderii sindicali cer suplimentarea veniturilor

Salariatii Complexului Energetic Oltenia CEO), producator de energie electrica pe baza de carbune extras prin carierele proprii, vor intra in somaj tehnic. Este vorba de aproximativ 13. 000 de salariati.

Cererile de somaj tehnic se depun incepand de miercuri. Operatiunea se face online

Angajatorii pot cere fonduri guvernamentale, incepand de miercuri, pentru a plati angajatii, sub forma somajului tehnic, scrie Mediafax. Solicitarile pot fi depuse online fie la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM), fie la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala AJPIS). De asemenea, pe langa firmele cu angajati, pot cere somaj tehnic si persoanele care obtin venituri din alte tipuri de contracte, asa cum este cazul PFA. Pentru a accesa aceste fonduri alocate de Guvern, angajatorii trebuie sa transmita urmatoarele documente: o cerere, o declaratie pe proprie raspundere, lista angajatilor inregistrati anterior in REVISAL ca intrand in somaj tehnic.

Ce se intampla cu gunoiul persoanelor izolate la domiciliu. Motivul pentru care o firma de salubritate trimite oamenii in somaj tehnic

O firma de salubritate care strange gunoiul de la sute de mii de persoane si-a trimis in concediu sau somaj tehnic angajatii de la linia de sortare a deseurilor. Sefii firmei au intrebat autoritatile ce se intampla cu gunoiul persoanelor izolate la domiciliu din cauza crizei Covid-19, dar nu au primit un raspuns.

Cererile de somaj tehnic se depun incepand de miercuri. Operatiunea se face online

Incepand de miercuri, angajatorii pot cere fonduri guvernamentale pentru a plati angajatii, sub forma somajului tehnic. Solicitarile pot fi depuse online fie la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM), fie la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala AJPIS).

Cererile de somaj tehnic se depun din 1 aprilie. Cum se face online

Din cauza crizei actuale, un numar mare de angajati au intrat in somaj tehnic, iar statul a identificat cateva solutii in acest caz. Guvernul Romaniei a anuntat ca va suporta o parte din.

Cum arata si cand se depune cererea pentru somaj tehnic. Unde se centralizeaza actele

Efectele economice au inceput sa se vada peste tot in lume, inclusiv in Romania, iar autoritatile de la Palatul Victoria incearca sa tina sub control toate aceste aspecte. Din pacate pentru populatia Romaniei situatia nu va fi una buna, absolut deloc. Cum arata si cand se depune cererea pentru somaj tehnic Conform ultimelor date, numarul .

Formularele pentru somaj tehnic: descarca cererea si declaratia pe proprie raspundere pentru firme si PFA

Cererea de somaj tehnic, declaratia pe proprie raspundere si modelul listei angajatilor pentru firme, PFA si intreprinderi individuale au fost publicare marti noaptea in Monitorul Oficial, modele pe care vi le prezentam pentru a putea fi descarcate.

Coronavirus: Informaticienii din Bulgaria trimisi in somaj tehnic fac gratuit aplicatii digitale pentru spitale

Informaticienii bulgari plasati in somaj tehnic vor inzestra gratuit spitalele publice din tara cu aplicatii digitale pentru a imbunatati procedura de internare a pacientilor diagnosticati cu noul coronavirus, salvandu-si in acelasi timp locurile de munca, au anuntat Guvernul si directorii unor companii din Bulgaria, scrie Agerpres, citand AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )