Libnet.ro
UNICEF

09:30

Somajul, la cel mai mic nivel din 2012, in zona euro

România Liberă România Liberă,
Somajul, la cel mai mic nivel din 2012, in zona euro

Rata somajului a scazut in zona euro la 10,7%, in luna octombrie, si a atins cel mai mic nivel din ianuarie 2012, conform datelor Oficiului European de Statistica EUROSTAT). continuă pe România Liberă

Remitentele, la cel mai mic nivel din ultimii ani. Cursul dolarului a redus puternic din valoarea transferurilor

Moldovenii aflati la munca peste hotare au transferat in octombrie persoanelor fizice din Republica Moldova, prin intermediul bancilor, 95 milioane de lei, fiind si cea mai mica suma inregistrata in ultimii ani.

Rata somajului a scazut la 6,3% in Germania, cel mai redus nivel din 1990

Numarul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in Germania a scazut in noiembrie mai mult decat estimau economistii, in timp ce rata somajului s-a mentinut la un nivel minim record, semn ca firmele din cea mai mare economie europeana fac fata incetinirii de pe pietele emergente, relateaza Bloomberg.

SyncPhone este cel mai mic hibrid PC/smartphone care merge cu Windows 10

Daca va imaginati ca ma refer la Windows 10 Mobile, va inselati. SyncPhone va putea rula Windows 10 versiunea de PC ca o extensie pentru sistemul de operarede pe desktop. Iar aici nu este vorba de Continuum, unde o parte din activitatea de pe un desktop se poate prelua pe un mobil echipat cu Windows [] SyncPhone este cel mai mic hibrid PC/smartphone care merge cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

STATISTICI Somajul din zona euro a scazut in octombrie la cel mai redus nivel fata de inceputul lui 2012

Somajul din zona euro a scazut in octombrie pentru a doua luna consecutiv, cu 0,1 puncte fata de septembrie, la 10,7%, cel mai redus nivel fata de inceputul lui 2012, dar se mentine relativ ridicat comparativ cu alte economii dezvoltate, potrivit datelor publicate de Eurostat.

LISTELE care iti arata unde si cat de multi bani europeni aruncam. Panoplia intarziatilor si raul cel mai mic

Romania pierde circa 3,2 miliarde de euro din fondurile europene alocate tarii in perioada de programare 2007-2013 in peste 70 de proiecte de infrastructura de transport si de mediu taraganate. HotNews va prezinta lista asa-numitelor proiectelor fazate de la Ministerul Fondurilor Europene - o panoplie a celor mai intarziate proiecte.

Messi, cel mai bun jucator al sezonului 2014/2015 din Spania. Cui i-a dedicat premiul

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a fost desemnat, luni seara, cel mai bun jucator din campionatul Spaniei in sezonul 2014/2015. El a castigat si premiul pentru cel mai bun atacant, in timp ce tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a fost numit cel mai bun antrenor.

Lionel Messi, cel mai bun jucator al sezonului 2014-2015 din Primera Division

Lionel Messi a fost votat, luni seara, cel mai bun jucator din campionatul Spaniei sezonul 2014-2015), el castigand de asemenea si titlul de cel mai bun atacant. Luis Enrique s-a impus la categoria cel mai bun antrenor.

Nicolae Zamfir, directorul proiectului ELI Romania: S-a finalizat construirea celui mai puternic laser din lume, care va fi adus la Magurele

Astazi este inaugurat la Paris cel mai puternic laser din lume, construit de compania franceza Thales pentru platforma stiintifica de la Magurele. Este primul laser de 10 petawati din lume, este inaugurat astazi si va fi adus in tara cand este gata constructia, adica probabil in martie 2016, a declarat pentru HotNews. ro directorul proiectului, Nicolae Zamfir. In ceea ce priveste scoaterea la concurs a postului de director general al Institutului de Fizica Nucleara, Zamfir a explicat ca mandatul sau a expirat si ca va participa la concursul pentru un nou mandat, pentru a finaliza proiectul de la Magurele.

Omate Rise este cel mai ieftin smartwatch cu SIM

Intr-o perioada in care a crescut semnificativ popularitatea dispozitivelorcu Android Wear, Omate Rise foloseste o versiune completa de Android si are si functie de telefon. De-a lungul anilor, am vazut multe ceasuri cu functie de telefon si acces la internet prin 3G. Acelea nu erau insa foarte sprintene, iar ecranul mic nu facilita interactiunea cu [] Omate Rise este cel mai ieftin smartwatch cu SIM Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FMI a decis includerea yuanului in cosul drepturilor spreciale de tragere (DST) de la 1 octombrie 2016. Este cel mai important eveniment in sistemul monetar international de la lansarea EURO in 1999 (economist sef)

FMI a decis includerea YUAN-ului in cosul drepturilor spreciale de tragere DST) de la 1 octombrie 2016. Renminbi devine a treia moneda in acest cos, cu o pondere de 10. Este cel mai important eveniment in sistemul monetar international de la lansarea EURO in 1999, cu implicatii pozitive pentru economia mondiala si sistemul financiar global, scrie economistul sef al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu, intr-un raport transmis miercuri, investitorilor. Autoritatile de la Beijing incearca sa creasca utilizarea yuanului in schimburile internationale, pentru a reflecta statutul Chinei de a doua economie mondiala. Unii analisti preconizeaza chiar ca intr-o zi moneda chineza ar putea rivaliza cu dolarul american, care, in prezent, este valuta de referinta la nivel mondial.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )