Libnet.ro
UNICEF

01:05

Somalia. Cel putin trei persoane au fost ucise dupa explozia unei masini capcana

Antena3 Antena3,
Somalia. Cel putin trei persoane au fost ucise dupa explozia unei masini capcana

O masina capcana, care viza un vehicul militar, a ucis cel putin trei persoane in capitala Somaliei, Mogadishu, au anuntat astazi autoritatile locale. in urma exploziei puternice, au mai fost ranite grav alte . continuă pe Antena3

Afganistan: Atentat coordonat al talibanilor impotriva Parlamentului. Toti cei sase atacatori au murit, iar cel putin 18 persoane au fost ranite

Parlamentul afgan a fost, luni, tinta unui atac coordonat al talibanilor, toti cei sase autori pierzandu-s viata in urma atentatului, informeaza BBC News Online, citand Ministerul de Interne de la Kabul.

Biserica din Charleston unde noua persoane au fost ucise, redeschisa pentru serviciul religios

Biserica din Charleston, statul Carolina de Sud, unde miercuri noaptea noua persoane au fost asasinate de tanar de 21 de ani a fost redeschisa, duminica, serviciul religios, pentru prima data dupa tragedia din urma cu patru zile, potrivit AFP si Reuters.

REVISTA BLOGURILOR. Romania are nevoie de cel putin trei escadrile de vanatoare

Bloggerii romani scriu, luni, despre intentia ministrului Apararii Nationale Mircea Dusa de a cumpara o escadrila de F-16, impresii despre DinoPark Rasnov, dar si despre fotbalistul Iosif Rotariu si Campania ChampionTheMatch.

inca un atac SINUCIGAS in Nigeria: Cel putin 20 de persoane au murit si alte 50 au fost ranite

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si circa 50 au fost ranite luni, intr-un atac sinucigas comis de o femeie kamikaze, in Nigeria.

Siria: Cel putin 10 civili, printre care si doi copii, au fost ucisi intr-un raid al regimului asupra unei moschei

Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO) a anuntat ca cel putin zece civili, printre care doi copii, au fost omorati luni si alti 20 au fost raniti intr-un bombardament aerian efectuat de aviatia.

VIDEO Accident pe centura Buzaului: patru persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism s-a dat peste cap

O familie din Dorohoi a vazut moartea cu ochii, pe centura ocolitoare a Buzaului, dupa ce masina in care se aflau a fost acrosata de un TIR apoi s-a rasturnat intr-o gradina. Martorii spun ca soferul camionului a incercat o manevra de depasire pe o zona ingusta a drumului, moment in care a intrat pe contrasens.

Pakistan: Cel putin 700 de morti din cauza caniculei

Canicula din provincia Sindh, sudul Pakistanului, a facut numeroase victime. Numarul persoanelor decedate din aceasta cauza a ajuns la 700. Numarul acestora s-ar putea majora. 000 de persoane au fost tratate in.

Grecul Passaris care a ucis doi oameni pe teritoriul tarii a fost condamnat la inchisoare pe viata de Tribunalul Galati

Asasinul grec Kostas Passaris care este autorul a cel putin trei jafuri pe teritoriul Romaniei in cursul carora a asasinat cu sange rece doi oameni a fost condamnat la inchisoare pe viata. Tribunalul Galati a.

Accident in Bucuresti: O autospeciala a Penitenciarului Rahova si o masina s-au ciocnit. Trei persoane au fost duse la spital (VIDEO)

Un accident s-a produs marti in jurul orei 9:30 intre o autospeciala a penitenciarului Rahova si o masina in care se aflau doi adulti si doi minori, informeaza B1 TV. Incidentul s-a produs la intersectia.

Alina Gorghiu, acuzata de plagiat. 7EST: Cel putin 20 de pagini ale volumului Medierea - oxigen pentru o societate moderna, copiate cuvant cu cuvant din alte lucrari stiintifice

Alina Gorghiu a fost acuzata de plagiat, jurnalistii de la 7est. ro sustinand ca o carte coordonata de liderul PNL contine mai multe fragmente preluate cuvant cu cuvant, fara a fi indicate sursele. Liderup PNL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )