Libnet.ro
UNICEF

06:31

Somnul este cel mai bun analgezic. Ce se intamplain creier cand nu ne odihnim suficient

Antena3 Antena3,
Somnul este cel mai bun analgezic. Ce se intamplain creier cand nu ne odihnim suficient

O noua cercetare arata ca lipsa somnului creste sensibilitatea la durere prin amortirea raspunsului cerebral. Efectele lipsei somnului asupra creierului sunt numeroase, de la inducerea unei stari. continuă pe Antena3

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 FEBRUARIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere de 2,78%, in raport cu moneda euro, in intervalul 7 - 14 februarie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a consemnat o crestere de 0,74%, in perioada mentionata.

Cel mai bun antivirus: ce protectie sa-ti cumperi

Ne petrecem o mare parte din viata in online - pentru socializare, cumparaturi sau operatiuni bancare - iar pentru antreprenori acest lucru atrage dupa sine si mai multe riscuri, intrucat business-ul este cel care ajunge in bataia pustii. Asadar, ca sa.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 FEBRUARIE Crestere de 14,95% pentru titlurile Turbomecanica

Inregistrand un salt al cotatiei de 14,95%, in raport cu moneda euro, in intervalul 8 - 15 februarie, actiunile Turbomecanica TBM) reprezinta cele mai rentabile titluri din cadrul indicelui extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat un avans de 1,29%, in perioada avuta in vedere.

Clasament: Desi si-a propus sa faca America mareata din nou, Donald Trump este CEL MAI NEPOPULAR presedinte din ISTORIA Statelor Unite

Abraham Lincoln, George Washington, Franklin Delano Roosevelt, Teddy Roosevelt si Thomas Jefferson sunt cei mai apreciati presedinti americani, se arata intr-un clasament recent facut deinstitutul american.

Alarmant! Acesta este cel mai mare inamic al sanatatii inimii

Supararea, tristetea dar mai ales un nivel ridicat de stres in organism afecteaza in mod negativ intre organismul. Specialistii sustin insa ca cea mai afectata este inima, explicati fiind aceea ca.

Nu era fericita! Motivul pentru care Naomi Osaka s-a despartit de cel mai bun antrenor al anului trecut

Naomi Osaka s-a despartit de antrenorul german Sasha Bajin, cel care a ajutat-o sa urce pe primul loc in lume si sa castige doua Grand Slamuri.

VIDEO: Ce atacant din Liga 1 suteaza la vinclu cel mai bine? Rusescu nu stie sa traga la poarta!

Episodul al cincilea din serialul Fotbalist de Romania, cel care in cadrul unui conceput unic il va desemna la final pe cel mai bun jucator din Liga 1 Betano, a ajuns la Episodul 5. Dupa examenul de la Astra din prima parte a episodului, in cea de-a doua ntra in scena atacantii din campionat, cate unul din partea fiecarui club. Privindu-i pe toti, sare in ochi faptul ca Raul Rusescu habar nu are sa suteze la poarta.

Tariceanu, declaratie despre Kovesi: Cred ca cel mai grav lucru este coruptia de putere

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca in ceea ce o priveste pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi cel mai grav lucru este coruptia de putere, insemnand nesocotirea principiilor de.

Orasul din Romania in care se respira cel mai poluat aer

In topul oraselor cu cel mai poluat aer din Romania se afla Ploiesti. Se pare ca orasul duce o lupta ineficienta impotriva poluarii. La polul opus, in Cluj-Napoca locuitorii se bucura de cel mai curat aer. Potrivit unui studiu realizat de Observatorul Roman de Sanatate ORS) care este un ONG ce isi propune sa contribuie [] .

Cel mai rapid SUV din lume bate chiar si modelul Lamborghini

Cel mai rapid SUV din lume nu mai este Lamborghini Urus, ci Bentley Bentayga Speed. Desi rivalul sau are un pret similar, performantele sunt usor superioare SUV-ului italian. Cel mai rapid SUV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )