Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sondaj la 10 ani de la aderarea Romaniei la UE: 57% dintre romani continua sa aiba incredere in Uniunea Europeana

Hotnews Hotnews,
 Sondaj la 10 ani de la aderarea Romaniei la UE: 57% dintre romani continua sa aiba incredere in Uniunea Europeana

Majoritatea romanilor 57%) continua sa aiba incredere in Uniunea Europeana, la 10 ani de la aderare, se arata intr-un sondaj de opinie prezentat luni de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Potrivit sondajului, 54% dintre romani considera ca vocea le este auzita in UE. De asemenea, 86% dintre ai au o parere neutra 40%) sau pozitiva 46%) despre UE si doar 14% una negativa. In opinia romanilor, principalul avantaj al aderarii este gasirea unui loc de munca intr-un al stat membru, iar principalul dezavantaj este scaderea puterii de cumparare. Principalele pericole si provocari in viziunea romanilor sunt lupta impotriva terorismului 65%), relatiile cu Rusia 46%) si politica in domeniul imigratiei 41%). continuă pe Hotnews

Sondaj la 10 ani de la aderarea Romaniei la UE: principalele temeri ale populatiei sunt terorismul, relatiile cu Rusia si politica de emigratie

Majoritatea romanilor 57%) continua sa aiba incredere in Uniunea Europeana, la 10 ani de la aderare, se arata intr-un sondaj de opinie prezentat luni de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Potrivit sondajului, 54% dintre romani considera ca vocea le este auzita in UE. De asemenea, 86% dintre ai au o parere neutra 40%) sau pozitiva 46%) despre UE si doar 14% una negativa. In opinia romanilor, principalul avantaj al aderarii este gasirea unui loc de munca intr-un al stat membru, iar principalul dezavantaj este scaderea puterii de cumparare. Principalele pericole si provocari in viziunea romanilor sunt lupta impotriva terorismului 65%), relatiile cu Rusia 46%) si politica in domeniul imigratiei 41%).

Romanii la 10 ani de la aderarea la UE: ce-au primit si ce-au pierdut

Peste jumatate dintre romani considera ca vocea lor este auzita in Uniunea Europeana, iar mare parte din ei sustin ca aderarea Romaniei la UE a adus mai multe avantaje decat dezavantaje. Romania s-ar fi dezvoltat mai putin daca n-ar fi fost stat membru, arata vocea majoritatii romanilor intervievati de Comisia Europeana pentru un sondaj realizat cu ocazia a 10 ani de cand tara noastra este membra a blocului comunitar.

Primele declaratii ale italianului care a sechestrat o romanca timp de 10 ani: Ea a cerut sa fie inchisa

Avocatul italianului care a sechestrat si abuzat sexual timp de 10 ani pe Cristina Mihaela Condrea, a facut primele declaratii din partea clientului sau. Conform LaCNews24, italianul respinge acuzatiile de maltra.

Cum a fost posibil ca o femeie sa fie sechestrata 10 ani in Italia. Precizarile Politiei Italiene

Politia italiana a facut precizari cu privire la cazul romancei sechestrate timp de 10 ani. Oficialii sustin ca un motiv pentru care nu au fost luate niciun fel de masuri a fost faptul ca familia tinerei se obisnuise cu gandul ca aceasta a murit.

Romanii la 10 ani de la aderare: ce-au primit si ce-au pierdut

Peste jumatate dintre romani considera ca vocea lor este auzita in Uniunea Europeana, iar mare parte din ei sustin ca aderarea Romaniei la UE a adus mai multe avantaje decat avantaje. Romania s-ar fi dezvoltat mai putin daca n-ar fi fost stat membru, arata vocea majoritatii romanilor intervievati de Comisia Europeana pentru un sondaj realizat cu ocazia a 10 ani de cand tara noastra este membra a blocului comunitar.

in Targoviste vor reincepe lucrarile de constructie a blocurilor ANL din zona Sagricom, abandonate de mai bine de 10 ani

Dupa ce au fost abandonate timp de 10 ani, lucrarile de constructie in zona ANL Sagricom vor fi reluate. La inceputul acestei luni a fost semnat ordinul de incepere a lucrarilor pentru un prim lot de 146 de unitati locative.

Romanca tinuta captiva 10 ani intr-un beci a fost cautata in urma cu cativa ani de mama sa prin Italia

Mihaela Maricela C. , romanca sechestrata si violata timp de 10 ani intr-un beci in Italia, a mai fost cautata in urma cu cativa ani de mama sa prin Italia. Femeia, in.

Tarom a uitat de pierderile uriase inregistrate in ultimii 10 ani: cumpara 7.000 de magneti de frigider si 1.600 de agende

Desi inregistreaza pierderi cumulate de circa 2 miliarde de lei, in ultimii zece ani, compania Tarom a lansat mai multe proceduri de achizitii pentru magneti de frigider, agende si calendare. Data limita de transmitere a ofertelor este 24, respectiv 27 noiembrie.

Un barbat din Chisinau ar fi incercat sa intretina relatii sexuale cu o minora de 10 ani. Acesta a fost retinut

O locuitoare a Chisinaului s-a adresat recent cu o plangere la Inspectoratul de Politie, comunicand ca iubitul ei ar fi avut niste discutii obscene si ar fi recurs la actiuni cu caracter sexual cu fiica ei de doar zece ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )