Libnet.ro
UNICEF

18:45

Sondaj: 56 la suta dintre americani vor ca Donald Trump sa plece anticipat de la putere

Adevărul Adevărul,
Sondaj: 56 la suta dintre americani vor ca Donald Trump sa plece anticipat de la putere

Donald Trump pare tot mai izolat in urma incidentelor sangeroase de la Capitoliu, iar potrivit unui sondaj Ipsos realizat pentru postul ABC News si-a pus alegatorii in cap - 56% dintre americani considera ca presedintele republican in exercitiu este necesar sa fie demis din functie, cu doar cateva zile inainte de a preda puterea. continuă pe Adevărul

Donald Trump, practici in stil mafiot. Ce a facut, chiar in timpul asaltului de la Capitoliu. Jurnalistii americani au aflat tot

Donald Trump este acuzat de practici in stil mafiot. Ce a facut, chiar in timpul asaltului de la Capitoliu. Jurnalistii americani au aflat tot. Ce s-a intamplat atunci, cititi in articolul de mai jos. Ce facea Donald Trump in timul asaltului de la Capitoliu. Fostul presedinte al SUA este acuzat ca a actionat in stil .

Donald Trump, decizie unica in SUA. Ce au aflat jurnalistii americani chiar acum: este fara precedent in istorie

Potrivit The New York Times, presedintele in functie al Statelor, Donald Trump, le-a sugerat consilierilor ca vrea sa se gratieze in ultimele zile ale mandatului, acest lucru ar marca in istoria SUA, o utilizare extraordinara si netestata a prerogativelor prezidentiale. Donald Trump, decizie unica in SUA in diverse discutii de dupa scrutinul prezidential din 3 .

Donald Trump si-a luat angajamentul fata de cele 75 de milioane de americani care l-au votat

Donald Trump a acceptat infrangerea in fata lui Joe Biden, la alegerile prezidentiale din noiembrie si a postat in cursul zilei de vineri un mesaj special pentru cele75 de milioane de votanti ai.

Joe Biden, despre absenta lui Donald Trump la investirea sa in functie: E un lucru bun ca nu vine. Este o rusine pentru aceasta tara

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a reactionat la declaratia lui Donald Trump, aceea ca nu va participa la ceremonia de investire, spunand ca este una dintre putinele decizii luate de Trump cu care este de.

Donald Trump anunta ca nu se va prezenta la ceremonia de investire in functie a lui Joe Biden

Presedintele in functie al Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat astazi pe Twitter, ca nu va participa la inaugurarea succesorului sau la Casa Alba in data de 20 ianuarie, incalcand una dintre cele mai vechi traditii ale republicii americane si transferului pasnic de putere.

Shopify a exclus de pe platforma sa magazinele afiliate lui Donald Trump

Compania canadiana Shopify a exclus de pe platforma sa de comert electronic magazinele afiliate presedintelui american Donald Trump, la o zi dupa ce sute dintre sustinatorii acestuia au patruns cu forta in Capitoliu.

Donald Trump risca sa fie cercetat penal dupa ce procurorul din Washington a anuntat ca va analiza inclusiv rolul sau in violentele de la Congresul SUA

Procurorul interimar din Washington, Micheal Sherwin, a anuntat ca va analiza rolul tuturor persoanelor implicate in protestele violente de la Sediul Congresului, inclusiv posibila contributie a lui Donald Trump. Daca cineva a avut vreun rol si dovezile intrunesc elementele unei infractiuni, vor fi inculpati, a adaugat procurorul.

CNN: Congresul SUA a initiat actul de acuzare a lui Donald Trump

Democratii au depus luni la Camera Reprezentantilor un act de acuzare impotriva lui Donald Trump. Este prima etapa catre deschiderea formala asteptata in aceasta saptamana a unei a doua proceduri de destituire a presedintelui american. Donald Trump e acuzat ca a instigat la violenta la Capitoliu.

Mediastandard.ro: Donald Trump a spus aproape 30.000 de minciuni in timpul mandatului sau

Timp de patru ani, cat a stat la Casa Alba, n-a fost saptamana ca Donald Trump sa nu zica ceva si, astfel, sa ajunga in atentia presei in sensul negativ. Conform analizei realizate de The Washington Post, citata de Editiadedimineata. ro, Donald Trump se apropie cu viteza de pragul de 30. 000 de minciuni si afirmatii false sau inselatoare spuse.

Milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat

Acesta este milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat. Despre ce personaj este vorba, cititi in articolul de mai jos. Un roman din America a facut declaratii incendiare. A finantat campania electorala a lui Donald Trump Un milionar roman i-a dat bani lui .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )