Libnet.ro
UNICEF

22:31

Sondaj. Aproape jumatate dintre romani sunt de parere ca Biserica ar trebui sa sprijine campania de vaccinare

Adevărul Adevărul,
Sondaj. Aproape jumatate dintre romani sunt de parere ca Biserica ar trebui sa sprijine campania de vaccinare

Un sondaj realizate de catre INSCOP Research si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe), arata caBiserica, indiferent de confesiune, ar trebui sa sprijine campania de vaccinare. Totodata, studiul arata ca 57% dintre respondenti ar fi de acord cu ideea vaccinarii sezoniere impotriva coronavirus. continuă pe Adevărul

Aproape jumatate dintre romani sunt de parere ca informatiile legate de vaccinul anti-COVID sunt insuficiente. Profilul celor care zic ca informatiile sunt inutile

Aproape jumatate dintre romani considera ca informatiile legate de vaccinul anti-COVID si campania nationala de vaccinare oferite de autoritati sunt insuficiente, in timp ce 15% cred ca sunt inutile, arata unsondaj realizat de catre INSCOP Research si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe).

Sondaj Inscop: 55,2% dintre romani vor sa se vaccineze in acest an impotriva COVID-19

Mai mult de jumatate dintre romani - 55,2% - spun ca vor sa se vaccineze impotriva COVID-19 in cursul acestui an, iar 54,8% considera ca imunizarea in masa a populatiei va opri pandemia de coronavirus, releva un sondaj realizat de Inscop Research si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe) din cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii de la Universitatea Babes-Bolyai.

SONDAJ: Jumatate dintre germani, impotriva relaxarii restrictiilor in vigoare

Jumatate dintre germani sunt impotriva relaxarii carantinei instituite cu scopul limitarii raspandirii coronavirusului, conform unui sondaj YouGov comandat de dpa.

Sondaj: 55,2% dintre romani spun ca se vor vaccina anti COVID-19. Care este perceptia asupra pandemiei

55,2% dintre romani declara ca intentioneaza sa se vaccineze anti COVID19 in cursul acestui an, in timp ce dintre cei 39,4% care afirma ca nu doresc sa se vaccineze, jumatate sustin ca si-ar putea schimba opinia in viitor, iar cealalta jumatate afirma ca este o decizie definitiva, arata un sondaj de opiniarealizat de catre INSCOP Research si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe).

Subventia pe care o plateste Primaria Capitalei pentru transportul public s-a dublat in ultimii 5 ani Datoriile catre STB si subventia pe anul 2021, aproape jumatate din bugetul primariei

Subventia pe care o plateste Primaria Capitalei pentru transportul public a crescut cu circa 240% in ultimii 5 ani, ajungand de la 515 milioane lei in 2015 la 1,235 miliarde lei in 2020, potrivit datelor obtinute de HotNews. ro. Pe langa aceste sume, municipalitatea mai are datorii de aproape 1 miliard de lei catre STB. Acestea s-au acumulat din cauza ca Primaria nu a putut acoperi subventia din ce in ce mai mare. De exemplu, STB a facturat anul trecut 1,250 miliarde lei, iar PMB a platit circa 825 milioane lei. STB datoreaza mai departe circa 900 milioane lei catre ANAF.

55,2% dintre romani intentioneaza sa se vaccineze impotriva coronavirusului in 2021

Dintre cei care intentioneaza sa se vaccineze, 42% au varste intre 18 si 29 de ani, comparativ cu 72.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )