Libnet.ro
UNICEF

17:15

SONDAJ Care este limita acceptabila de kilometri pentru o masina rulata pe care vrei sa o cumperi?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Care este limita acceptabila de kilometri pentru o masina rulata pe care vrei sa o cumperi?

Standardele fiecarui client in ceea ce priveste rulajul viitoarei sale masini este diferit de la om la om, de la buget la buget. Unii si-ar cumpara doar masina noua, altii prefera mereu o masina la mana a doua. Am creat acest sondaj pentru a vedea, realist, care este limita de kilometri acceptabila pentru voi, clientii, pentru o masina la mana a doua pe care intentionati sa o cumparati. continuă pe Hotnews

Monica Davidescu, corp ideal la 43 de ani. Care este secretul ei?

Are 43 de ani, dar Monica Davidescu este intr-o forma de zile mari. Vedeta, care este vegetariana de cativa ani, a descoperit se pare secretul siluetei perfecte.

Romania in continuare este un candidat important pentru spatiul Schengen

Premierul Dacian Ciolos a declarat astazi, dupa intalnirea pe care a avut-o cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene, ca le-a explicat acestora prioritatile Guvernului, pozitia Bucurestiului in privinta migratiei si motivele pentru care Romania in continuare este un candidat important pentru spatiul Schengen, transmit surse din presa.

Scandal urias in care este implicata celebra companie Nestle

Cel mai mare producator de mancare din lume si unul dintre cele mai respectate branduri, Nestle, a anuntat ca a descoperit ca in lantul sau de furnizori din Thailanda este folosita forta de munca in regim.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )