Libnet.ro
UNICEF

19:45

SONDAJ Cine merita sa castige lupta pentru sefia fotbalului romanesc, Ionut Lupescu sau Razvan Burleanu?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Cine merita sa castige lupta pentru sefia fotbalului romanesc, Ionut Lupescu sau Razvan Burleanu?

Lipsa rezultatelor la nationala, indepartarea publicului si degringolada echipelor de club sunt realitatile dure ale fotbalului romanesc. Ionut Lupescu, director al Comisiei Tehnice a UEFA, a anuntat ca va candida la sefia Federatiei Romane de Fotbal FRF) impotriva actualului presedinte, Razvan Burleanu, acuzat de multi oameni de fotbal ca a instaurat o conducere bazata pe clientelism, mediocritate si lipsa de profesionalism. Sondaj HotNews. ro: Cine credeti ca va castiga alegerile la sefia FRF?. continuă pe Hotnews

Ionut Lupescu e gata sa-si anunte candidatura pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal

Ionut Lupescu ar fi pe punctul de a-si anunta candidatura pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal. Considerat cel mai puternic contracandidat al lui Razvan Burleanu la alegerile programate pe 18.

Incepe lupta pentru medalii: 10 sportivi de urmarit la Jocurile Olimpice - Cine va straluci la Pyeongchang?

Editia cu numarul XXIII a Jocurilor Olimpice de iarna se va desfasura in perioada 9-25 februarie, 2. 952 de sportivi din 92 de tari urmand sa fie prezenti la Pyeongchang Coreea de Sud), in cautarea gloriei olimpice. Ca de fiecare data, cele mai multe priviri vor fi indreptate catre numele importante ale sporturilor de iarna. Iata o lista cu 10 sportivi care merita sa fie urmariti la JO 2018. Unii dintre ei viseaza la primul titlu olimpic, in timp ce altii cauta sa-si mareasca zestrea de medalii.

Incepe lupta pentru medalii: 10 sportivi de urmarit la Jocurile Olimpice - Cine va straluci la PyeongChang?

Editia cu numarul XXIII a Jocurilor Olimpice de iarna se va desfasura in perioada 9-25 februarie, 2. 952 de sportivi din 92 de tari urmand sa fie prezenti la PyeongChang Coreea de Sud), in cautarea gloriei olimpice. Ca de fiecare data, cele mai multe priviri vor fi indreptate catre numele importante ale sporturilor de iarna. Iata o lista cu 10 sportivi care merita sa fie urmariti la JO 2018. Unii dintre ei viseaza la primul titlu olimpic, in timp ce altii cauta sa-si mareasca zestrea de medalii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )