Libnet.ro
UNICEF

07:00

SONDAJ. Pe cine ai vota la Primaria Capitalei? Gabriela Firea sau Ludovic Orban?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Pe cine ai vota la Primaria Capitalei? Gabriela Firea sau Ludovic Orban?

Alegeri anticipatele par destul de greu realizat asa ca se ascut sabiile pentru batalia pentru Primaria Capitalei si pentru alegerile locale. continuă pe Antena3

SONDAJ. Pe cine ai vota la Primaria Capitalei? Gabriela Firea sau Vlad Voiculescu?

Alegerile prezidentiale au trecut, iar anticipatele par destul de greu realizat. Asa ca se ascut sabiile pentru batalia pentru Primaria Capitalei.

SONDAJ. Pe cine ati vota la Primaria Capitalei? Gabriela Firea sau Nicusor Dan?

Mai sunt mai putin de sase luni pana la alegerile locale. Partidele inca isi cauta pariurile castigatoare.

Gabriela Firea, stare de panica. Ce a aflat astazi: Este un atentat la viata mea si a familiei mele

Gabriela Firea a anuntat ca a facut o plangere penala, dupa ce protestatarul Mihai Dide a postat pe Facebook un mesaj prin care ii indemna pe cei care il urmaresc pe reteaua de socializare sa se adune in fata casei din Voluntari a primarului general al Capitalei. Gabriela Firea a facut plangere penala impotriva protestatarului .

Gabriela Firea, solicitare catre ministrul de Interne, dupa ce un protestatar a anuntat ca organizeaza miting in fata casei sale: E o amenintare la adresa familiei mele

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi ca a transmis o solicitare catre ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa ce protestatarul Cristian Dide a facut apel pe Facebook la un protest in fata casei acesteia.

Gabriela Firea, anunt-bomba: Nu s-au virat banii pentru salariile angajatilor PMB si ai institutiilor subordonate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi ca de la Ministerul Finantelor nu s-au virat banii pentru salariile angajatilor Primariei Municipiului Bucuresti si ai institutiilor subordonate.

Gabriela Firea cere demisia ministrului Mediului, pe care il acuza ca induce panica in randul populatiei. Documente-cheie privind calitatea aerului din Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, cere demisia ministrului Mediului,pe care il acuza ca a indus panica in populatie dupa ce a facut recomandarea ca bucurestenii sa poarte masti pentru a se proteja de poluare.

Gabriela Firea ii raspunde ministrului Costel Alexe: Arunca cu noroi. Am luat foarte multe masuri pentru imbunatatirea calitatii mediului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde ministrului Mediului, asigurandu-l ca Bucurestiul ca adminitratie a intreprins toate masurile necesare pentru a diminua poluarea.

Gabriela Firea, despre calitatea aerului: Nu poti recupera in 36 de luni ce nu s-a facut in zeci de ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca, desi a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului, nu poate fi recuperat in 36 de luni ce nu s-a facut in zeci de ani, iar ministrul Mediului ar trebui sa ii traga la raspundere pe consilierii PNL care au blocat proiectele anti-poluare.

Sondaj PLUS: Candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei o intrece pe Gabriela Firea Nicusor Dan, cu un procent peste Vlad Voiculescu

Bucurestenii ar vota candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei in defavoarea candidatului PSD, potrivit datelor unui sondaj prezentat de Vlad Voiculescu, candidatul sustinut de partidul lui Dacian Ciolos. Daca pentru Primarie ar candida, din partea Aliantei, Nicusor Dan, acesta ar obtine 36% din voturi. in cazul in care candidat ar fi Vlad Voiculescu acesta ar fi ales de 35% dintre bucuresteni.

Sondaj PLUS. Lupta cot la cot intre Vlad Voiculescu si Nicusor Dan pentru Capitala. Cum sta Gabriela Firea

Vlad Voiculesc, candidatul PLUS pentru alegerile la Primaria Capitalei, a prezentat marti, intr-o conferinta de presa, un sondaj din care reiese ca indiferent de cine ar candida intre acesta si Nicusor Dan, candidatul USR-PLUS ar reusi sa o invinga pe Gabriela Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )