Libnet.ro
UNICEF

18:15

SONDAJ CNIPMMR: Mediul de afaceri din tara noastra nu vrea amnistie fiscala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SONDAJ CNIPMMR: Mediul de afaceri din tara noastra nu vrea amnistie fiscala

Mediul de afaceri din tara noastra se opune adoptarii masurii amnistiei fiscale si considera ca persoanele fizice si microintreprinderile ar trebui sa fie, in principal, vizate de aceasta masura in cazul in care ea ar fi instituita, arata un studiu realizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR). continuă pe Ziarul Bursa

POTRIVIT ANALIZEI TERMENE.RO, IN FIRMELE DIN TARA NOASTRA: Viteza de recuperare a creantelor a ajuns la 85 de zile

Viteza de recuperare a creantelor a ajuns la 85 de zile in randul firmelor din tara noastra, conform celor mai recente date, din anul 2018, in scadere fata de nivelul din 2017 94 de zile), releva o analiza Termene. ro, realizata cu prilejul lansarii redBill, o baza de date publica in care orice companie poate sa raporteze facturile neincasate de la clienti.

IN VARA 2018, DIN CAUZA ZBORURILOR INTARZIATE: Pasagerii din tara noastra au pierdut 2.500 ore de vacanta

Pasagerii din tara noastra ai companiilor aeriene au pierdut 2. 500 de ore de vacanta in vara anului trecut din cauza nenumaratelor intarzieri, potrivit unui raport AirHelp.

IN TARA NOASTRA: Transformarea digitala va afecta 600.000 locuri de munca

Transformarea digitala generata de noile tehnologii va afecta 600. 000 de locuri de munca din tara noastra in urmatorii zece ani, potrivit raportului PwC and s Workforce Disruption Index.

Business coaching-ul, o piata in crestere in tara noastra

Reporter: Cat de mare este piata coachingului de business din tara noastra? Georgeta Dendrino: Nu exista, din pacate, statistici legate de piata de coaching in Romania. Cred, insa, ca este o piata in crestere. Cu exceptia oamenilor din top management, multi sunt des-tul de reticenti in privinta coachingului.

RAPORT CNIPMMR: Peste jumatate din manageri nu fac fata situatiilor economice

Managementul practicat in tara noastra este considerat inferior celui european, in ceea ce priveste calitatea si eficacitatea 39,62%), arata un raport de cercetare bazat pe chestionarea a 676 de specialisti privind starea de sanatate a managementului din Romania in 2018, realizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Cod galben de vijelii pentru mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti seara, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic si averse pentru localitati din judetele Mures si Harghita, valabila in ora.

Tatal adoptiv al Sorinei, noi acuzatii: Fetita nu are pasaport. A opri pe cineva sa iasa din tara nu se poate face decat daca exista o fapta penala

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un material in care tatal adoptiv al Sorinei si avocata familiei vorbesc despre imposibilitatea ca fetita sa paraseasca tara si amanarile din acest.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )