Libnet.ro
UNICEF

08:01

SONDAJ Credeti ca guvernul PSD va trece OUG propusa de Teodorovici?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Credeti ca guvernul PSD va trece OUG propusa de Teodorovici?

Ministrul Teodorovici si guvernul PSD au produs un soc in economie cu proiectul de ordonanta ce introduce noi taxe. Credeti ca, dupa caderea Bursei si toate reactiile negative, politice si economice, guvernul va trece aceasta OUG?Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

SONDAJ Care crezi ca va fi principalul efect al OUG prezentata de Teodorovici?

Ministerul Finantelor a publicat, cu doua saptamani inainte de finalul anului, un proiect de OUG ce introduce vaste schimbari in economie, de la taxa pe lacomie la plafonarea pretului la gaze si modificari la Pilonul II. Sondaj HotNews. ro: Care crezi ca va fi principalul efect al OUG prezentata de Eugen Teodorovici?.

SONDAJ. Credeti ca Guvernul Dancila trebuie demis?

Liderul deputatilor PSD, Daniel Suciu, a declarat joi, dupa ce parlamentarii social-democrati au iesit din sala plenului reunit, ca reprezentantii Opozitiei nici macar nu au cvorum si incearca golanii, el.

Noile masuri propuse de Guvernul PSD-ALDE AU PRABUSIT bursa de la Bucuresti! Bancile si companiile energetice sunt cele mai afectate

Cotatiile de pe bursa de la Bucuresti au suferit caderi masive, in conditiile in care Guvernul PSD-ALDE, prin vocea lui Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a anuntat noi masuri fiscale, care vizeaza in pr.

ANALIZA De ce programul gROwth - Contul de economii Junior, propus de Guvernul PSD, nu face decat sa adanceasca inegalitatile din societate

Desi unul dintre principalele obiective ale programului gROwth - Contul de economii Junior, initiat de Guvernul PSD, este necesitatea crearii unui instrument de bunastare pentru fiecare copil, dupa cum se arata in nota de fundamentare a proiectului, specialistii consultati de cursdeguvernare. ro sustin contrariul. Mai exact, acestia afirma ca programul nu va face decat sa adanceasca si mai mult inechitatile din societate.

SONDAJ. Credeti ca s-a facut de ras presedintele Klaus Iohannis la sedinta de Guvern?

Presedintele Klaus Iohannis s-a facut de ras joi participand la sedinta de Guvern. Nu avea ce sa caute acolo, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Klaus Iohannis, invitat voalat sa plece din sedinta.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din functie? Punerea sub acuzare pentru inalta tradare inseamna automat asta

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Cum vor deconta romanii Apocalipsa Fiscala anuntata de Guvernul PSD

Masurile fiscal-bugetare anuntate duminica de liderul PSD, Liviu Dragnea, si prezentate marti de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu vor face decat sa creasca povara traiului de zi cu zi al romanilor.

Bogdan Hutuca (PNL): Ministrul Orlando Boom arunca Romania in recesiune - Noile masuri propuse de Guvernul PSD-ALDE AU PRABUSIT bursa

Pachetul legislativ promovat de ministrul de Finante Eugen Teodorovici are consecinte grave asupra economiei Romaniei si pregateste intrarea tarii in recesiune intr-un context de crestere economica.

Bancherii scumpesc creditele in urma taxei pe lacomie anuntata de Guvernul PSD

Masurile propuse de proiectul de OUG privind taxarea activelor sectorului bancar in functie de amplitudinea deviatiei mediei trimestriale a indicelui ROBOR fata de pragul de referinta 1,5%), va genera o serie de efecte puternic negative in economie, au afirmat, intr-un comunicat analistii financiar-bancari.

Ion Iliescu, pentru Le Figaro: PSD trece prin cea mai grava criza politica/ Fostul presedinte dezminte declaratiile

PSD traverseaza cea mai grava criza politica a sa in acest moment, este de parere fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, care a vorbit pentru presa internationala. Acesta este de parere ca principalul responsabil este liderul actual al partidului,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )