Libnet.ro
UNICEF

06:45

SONDAJ Cum vi se par temele alese de presedinte pentru referendum?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Cum vi se par temele alese de presedinte pentru referendum?

Presedintele Iohannis a anuntat, joi, temele doua intrebari ce urmeaza sa fie puse la referendumul care va fi organizat in paralel cu alegerile europarlamentare: interzicerea amnistiei si gratierii pentru infractiuni de coruptie si interzigerea adoptarii de OUG-uri pentru infractiuni, pedepse si organizare judiciara. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se par temele alese de presedinte pentru referendum?. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase despre referendum: Propunerile sunt absolut JENANTE. Reconsultarea e o stupizenie

Temele stabilite de presedinte pentru referendum sunt de amatori, presedintele doring, de fapt, sa creasca prezenta la vot, a declarat Adrian Nastase, citat de stiripesurse. ro. Propunerile facute sunt de.

Iohannis anunta temele pentru referendum: Interzicerea amnistiei si gratierii pentru corupti si CSM si inalta Curte sa poata contesta ordonantele la CCR

Presedintele Romaniei sustineo declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a declarat ca a trimis scrisoarea la Parlament cu privire la temele dezbatute la referendumul de pe 26 mai. Azi.

GASELNITA LUI KLAUS IOHANNIS PENTRU REFERENDUM Cadru legislativ nou pentru ordonantele de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a gasit, ieri, un nou motiv pentru referendumul anuntat pentru 26 mai 2019. Chiar daca nu a emis inca decretul de convocare al referendumului national si nici nu cunoastem intrebarea sau intrebarile la care alegatorii vor trebui sa raspunda cu Da sau Nu, seful statului a considerat de cuviinta sa largeasca acest scrutin si sa includa in el si problema spinoasa a ordonantelor de urgenta de care au uzat, excesiv, toate guvernele care s-au perindat la conducerea tarii in ultimii 29 de ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )