Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj CURS in Bucuresti: Dupa trei ani de mandat, Gabriela Firea domina in topul increderii (FOTO)

B1 B1,
Sondaj CURS in Bucuresti: Dupa trei ani de mandat, Gabriela Firea domina in topul increderii (FOTO)

Dupa trei ani de mandat, Primarul general Gabriela Firea se bucura de cea mai mare incredere in randul electoratului bucurestean, arata datele celui de-al II-lea sondaj de tip OMNIBUS realizat de CURS in. continuă pe B1

Cine este europeanul care a negociat Brexitul? Epuizat dupa trei ani de discutii sinuoase cu Londra

Dupa aproape trei ani de tratative cu Guvernul May, negociatorul-sef al Uniunii Europene UE) pentru Brexit, francezul Michel Barnier, nu isi mai ascunde amaraciunea. La Bruxelles, unele voci il critica pentru lipsa de viziune in configurarea noului cadru de relatii cu Londra, scrie Le Temps.

Ce le transmitea acum trei ani Rares Bogdan, noul star al PNL, liderilor Europei : E prea mult! Sunteti niste ticalosi! in numele politically correct veti distruge Europa noastra!

In urma cu trei ani, cand nu era eurocandidat al PNL, fostul deja jurnalist Rares Bogdan se ratoia la liderii europeni, alaturi de care viseaza incepand de astazi sa fie, relateaza Inpolitics. E prea.

Bashar al-Assad se considera salvat dupa opt ani de razboi, insa Siria ramane in ruina

Presedintele Bashar al-Assad considera ca si-a salvat puterea, dupa opt ani de la inceputul Razboiului din Siria, insa regimul - aflat sub influenta strainilor - se confrunta cu o tara fragmentata si devastata din punct de vedere uman si economic de conflict.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )