Libnet.ro
UNICEF

22:31

SONDAJ Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?

Dupa ce motiunea de cenzura a trecut si guvernul Dancila a fost demis, a inceput batalia pentru viitorul guvern. Presedintele Iohannis incepe maine consultarile cu partidele, dar se prefigureaza, deja, mai multe optiuni, in functie de preferintele fiecarei grupari. Sondaj HotNews. ro: Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?. continuă pe Hotnews

Guvernul Dancila a fost demis

ACTUALIZARE - Viorica Dancila: Motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece aceasta motiune, au fost si colegi care au tradat. Nu este o problema, plecam cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor prelua guvernarea si sa vina cu o noua formula guvernamentala. Fac un apel la presedintele Iohannis sa nominalizeze cat mai repede un premier, astfel incat sa-si asume guvernarea. --- * ACTUALIZARE - Guvernul Dancila a picat, motiunea de cenzura a trecut la vot cu 238 de voturi. Cinci voturi au fost contra motiunii. in total au votat 243 de parlamentari. Era nevoie de 233 de voturi pentru caderea guvernului. Din acest moment, guvernul Dancila este demis si ramane in functie cu puteri diminuate nu are voie sa dea ordonante simple si OUG-uri) pana la instalarea noului guvern.

Motiunea de cenzura a trecut de votul Parlamentului, Guvernul Viorica Dancila a fost demis

Guvernul PSD Viorica Dancila a fost demis de plenul Parlamentului, care a aprobat joi motiunea de cenzura depusa de opozitie cu 238 de voturi pentru.

Care este prima reactie a Vioricai Dancila dupa ce Guvernul PSD a fost DEMIS!

Toate partidele s-au unit pentru a trece motiunea de cenzura. Au fost si colegi din cadrul PSD care au tradat, spune Viorica Dancila dupa votul inregistrat astazi, vot in urma caruia Guvernul PSD a fost demis.

Vendeta Vioricai Dancila: Patru parlamentari, exclusi din PSD dupa ce Guvernul a fost demis prin motiune de cenzura

Patru parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce Parlamentul Romaniei a adoptat motiunea de cenzura, iar Guvernul Dancila a fost demis. Cei exclusi sunt Gabriel Petrea, presedintele organizatiei de.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis: Anticipatele, cea mai buna solutie

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

VIDEO Motiunea de cenzura a fost adoptata cu 238 de voturi. Guvernul Dancila este demis. Ludovic Orban: Cosmarul trait de Romania a incetat

Motiunea de cenzura a fost adoptata cu 238 de voturi. Guvernul Dancila este demis. in favoarea motiunii au votat 238 de parlamentari. in discursul de la dezbaterea motiunii, premierul Viorica Dancila a atacat virulent opozitia si pe seful statului, despre care a spus ca este cel mai iresponsabil presedinte pe care l-a avut Romania. Ea a vorbit despre o alianta de conjunctura si o adunatura de interese si oportunism care vrea sa dea jos Guvernul. De partea cealalta, opozitia a vorbit despre un premier nelegitim care a calcat in picioare asteptarile unei tari intregi si despre clanurile interlope care fac ravagii pe strazile din Romania. Este totusi un lucru bun pe care l-ati facut - ca nu l-ati scapat pe Liviu Dragnea de puscarie cand puteati sa o faceti, i-a spus Barna Vioricai Dancila. Draga Viorica, daca esti tinuta captiva la Guvern, clipeste de doua ori. Te eliberam!, a fost si mesajul lui Tariceanu. 54 Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita14. 43 Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat14. 32 Motiunea de cenzura a trecut.

SONDAJ in ajun: Credeti ca va trece motiunea de joi si guvernul Dancila va fi demis?

Cu o zi inaintea votului pentru motiunea de cenzura, si PSD, si opozitia continua negocierile si calculele politice. Daca opozitia spune ca are suficiente voturi pentru a da jos guvernul Dancila, Dan Barna de la USR spune ca nu e foarte convins de succesul motiunii, iar doi deputati s-au razgandit si au anuntat ca nu mai pleaca din partid. Iar Dancila si guvernul au promis, saptamana aceasta, mai multi bani pentru primarii. Sondaj HotNews. ro, in ajunul votului: Credeti ca va trece motiunea de joi si guvernul Dancila va fi demis?.

CTP: Urmasul Guvernului ceausist a fost demis

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, joi, motiunea de cenzura in urma careia a fost demis Guvernul Dancila.

Guvernul Dancila a cazut. Ce urmeaza in orele urmatoare

Guvernul Viorica Dancila a cazut joi in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania ALDE. Ce urmeaza? Desi demis, Guvernul Dancila va mai continua o vreme sa functioneze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )