Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sondaj: Hillary Clinton are un avans de doar 1% in fata lui Donald Trump

B1 B1,
Sondaj: Hillary Clinton are un avans de doar 1% in fata lui Donald Trump

Pe Hillary Clinton si Donald Trumpii desparte un singur vot in ultimul sondaj realizat la comanda ABC News/ Washington Post, la doar o saptamana dupa ce un altul o arata pe candidata. continuă pe B1

Sondaj: Hillary Clinton este cu numai 1 la suta inaintea lui Trump in campania electorala din SUA

Solidaritatea tot mai mare a republicanilor fata de Donald Trump l-a ajutat pe acesta sa se apropie la o diferenta de doar un punct procentual fata de adversara lui din Partidul Democrat, Hillary Clinton, estimeaza un sondaj Washington Post / ABC News.

Clinton are doar un punct in sondaje in fata lui Trump - sondajWashington Post / ABC News

Solidaritatea tot mai mare a republicanilor fata de Donald Trump l-a ajutat sa se apropie la o diferenta de doar un punct procentual fata de adversara democrata Hillary Clinton, in timp ce liderii republicani care l-au criticat au pozitii vulnerabile, potrivit unui sondaj Washington Post / ABC News, citat de Mediafax.

Cum comenteaza echipa candidatei democrate Hillary Clinton decizia FBI de a redeschide ancheta asupra e-mailurilor: Este extraordinar ca asistam la asa ceva cu doar 11 zile inainte de alegeri

Echipa de campanie a candidatei democrate la Presedintia SUA, Hillary Clinton, a solicitat explicatii din partea FBI in legatura cu noua ancheta privind emailurile private, transmitand ca este extraordinar ca o astfel de situatie se produce cu doar 11 zile inaintea scrutinului.

Hillary Clinton, in vizorul FBI cu 11 zile inainte de alegerile din SUA: Ancheta in cazul adresei private de e-mail folosita de candidata democrata, redeschisa

FBI redeschide ancheta in cazul adresei private de e-mail folosita de Hillary Clinton in perioada in care era Secretar de Stat, informeaza huffingtonpost. com. Decizia intervine cu doar 11 zile.

Katy Perry s-a transformat in Hillary Clinton de Halloween

Katy Perry a avut cea mai spectaculoasa transformare de Halloween in acest an. Artista a devenit Hillary Clinton pentru o seara. Iata ce aparitie incredibila a avut! .

Cele mai cumparate articole promotionale cu Hillary Clinton

Se apropie alegerile prezidentiale din America, iar sustinatorii lui Hillary Clinton pot compara obiecte promotionale cu chipul sau mesajele candidatei la presedintie. Iata despre ce este vorba si cat costa.

Hillary Clinton considera stranie redeschiderea investigatiei privind e-mailul privat chiar in pragul alegerilor

Candidata democrata la presedintia SUA, Hillary Clinton, a calificat sambata decizia FBI-ului de a redeschide cazul adresei private de e-mail, pe care ea a folosit-o pe vremea cand conducea Departamentul de Stat, drept un fapt fara precedent si profund ingrijorator in contextul in care aceasta decizie survine in pragul alegerilor prezidentiale, transmite Agerpres.

Oficiali ai Justitiei americane critica FBI pentru reluarea anchetei in dosarul e-mailurilor lui Hillary Clinton: Decizia FBI nu e compatibila cu politica Departamentului de Justitie

Decizia directorului FBI, James Comey, de a informa Congresul in privinta reluarii anchetei in cazul e-mailurilor lui Hillary Clinton nu este compatibila cu practicile de lunga durata ale Departamentului, avertizeaza oficiali ai Justitiei americane, citati de Washington Post.

Alegeri SUA 2016. Momente-cheie in scandalul e-mailurilor lui Hillary Clinton

Decizia FBI de a redeschide dosarul privind folosirea unui server privat de e-mail de catre Hillary Clinton in perioada in care a fost secretar de Stat reprezinta o lovitura grea pentru campania sa electorala, cu mai putin de doua saptamani inainte de alegeri, si ultimul episod dintr-o saga care dureaza de ani de zile, scrie ABC News, care prezinta o cronologie a principalelor evenimente din acest scandal.

Alegeri SUA 2016. Joe Biden nu este interesat de un post intr-o posibila administratie Hillary Clinton

Vicepresedintele american Joe Biden a anuntat ca nu este interesat sa faca parte din administratia democratei Hillary Clinton, in cazul in care aceasta va castiga alegerile prezidentiale, noteaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )