Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj: Igor Dodon are cele mai mari sanse sa obtina victoria la prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Sondaj: Igor Dodon are cele mai mari sanse sa obtina victoria la prezidentiale

Actualul presedintele, Igor Dodon, si lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, sunt favoritii competitiei prezidentiale, conform unui sondaj realizat de compania de cercetare sociologica IMAS, in perioada 7-19 februarie 2020. Pe locul trei este situat liderul Partidului Democrat, ex-premierul Pavel Filip, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cele mai mari regrete ale oamenilor aflati pe patul de moarte: o asistenta le-a ascultat ultimele dorinte

Viata este trecatoare si se poate incheia in orice moment. Asa a fost dintotdeauna. Cu toate acestea, regretele majore ies la iveala doar in cazul celor care stiu ca mai au putin de trait. Bronnie Ware a fost asistenta medicala in cea mai mare parte a vietii intr-o sectie cu bolnavi in stare paliativa. Asta .

TOP UE: Firmele romanesti au cele mai mari probleme in a angaja IT-isti. Ce salarii au IT-istii in Romania

Firmele din Romania au cele mai mari dificultati in a angaja specialisti in tehnologia informatiei si comunicatii ITC), comparativ cu societatile din celelalte state ale Uniunii Europene, releva cele mai recente statistici disponibile, publicate vineri de Eurostat.

Ungaria si Romania au cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana

Ungaria si Romania au inregistrat cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana in luna ianuarie, raportat la luna decembrie a anului trecut, a informat vineri Eurostat.

Unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei recente: a fost sau nu Pius al XII-lea Papa lui Hiter? Arhivele Vaticanului se deschid pe 2 martie

In curand se va permite accesul la arhiva Vaticanului privind viata si faptele Papei Pius al XII-lea, personalitatea poate cea mai stranie, tragica si controversata a timpului sau.

Igor Dodon considera Declaratia privind parcursul european ireversibil o abordare gresita

Igor Dodon considera ca declaratia deputatilor din opozitie privind parcursul european ireversibil al Republicii Moldova este o incercare de a readuce in discutii vectorul geopolitic. intr-un nou episod al emisiunii Presedintele raspunde, Igor Dodon a spus ca vede aceasta abordare ca fiind una gresita, transmite IPN.

Igor Dodon prezinta trei scenarii pentru situatia politica din 2020

Presedintele Igor Dodon sustine ca sunt trei scenarii posibile care se pot realiza in anul 2020 pe arena politica de la Chisinau. Primul scenariu presupune ca se pastreaza situatia actuala, adica Guvernul Chicu, fara a avea o majoritatea parlamentara stabila, isi continue activitatea in postura de Guvern minoritar.

Val de avertizari de vreme rea. Ce judete sunt cele mai afectate de vant si viscol

Avertizare de tip cod portocaliu de vant la munte, emisa de ANM pentru luni, intre 11 si 18, la altitudini mai mari de 1. 500 de metri de vant cu rafale de peste 110-130 km h, spulberand zapada si diminuand semnificativ vizibilitatea. Vizibilitate zero la munte Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie emit noi avertizari.

Cand pica, de fapt, Pastele Ortodox si cel Catolic. in ce data sunt sarbatorite cele doua mari sarbatori

Pastele este o sarbatoare a carei data este variabila si in jurul careia sunt fixate alte sarbatori, precum Rusaliile. Data la care se sarbatoreste Pastele este diferita de la an la an. Afla cand pica Pastele in 2020 la ortodocsi si la catolici. Pe ce data vom sarbatori Pastele ortodox si cel catolic Regula dupa .

Business report: Romania are cele mai mici preturi la carburanti din Uniunea Europeana, chiar sub cele din Bulgaria; Green Deal ar putea inchide minele din Valea Jiului si Oltenia; Suedia testeaza prima moneda digitala din lume emisa de o banca centrala

O luna in plus pentru a gasi o solutie pentru CIECH Soda Romania si intreaga platforma chimica din Valcea. Aproape 600 de angajati raman in somaj tehnic. Ajutor de 3. 000 euro pentru fermierii care cultiva usturoi. Noua cerinta din acest an.

Noul director CFR Calatori spera sa obtina 250 milioane lei pentru un program de investitii numit CFR renaste. Ce s-ar putea schimba la una dintre cele mai criticate companii din tara

Compania CFR Calatori are nevoie de 250 de milioane de lei pentru proiectul sau de investitii CFR renaste, bani care vor ajuta la cresterea parcului rulant cu 100 de vehicule, aici intrand atat locomotive, cat si automotoare si vagoane, a declarat, joi, directorul general al companiei, Dan Costescu, citat de Agerpres. Costescu este director de la final de ianuarie, iar de atunci unele lucruri s-au schimbat in bine, cel mai vizibil fiind faptul ca in week-end sunt suplimentate cu vagoane trenurile pe cele mai populare rute. Costescu spune ca la compania feroviara se vede o schimbare pozitiva de atitudine fata de calatori si promite ca lucrurile vor merge tot spre bine. Cert este ca marele test incepe in iunie, cand vor intra in circulatie trenurile sezoniere spre litoral.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )