Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sondaj: Igor Dodon, politicianul care se bucura de cea mai mare incredere

Adevărul Adevărul,
Sondaj: Igor Dodon, politicianul care se bucura de cea mai mare incredere

Presedintele Igor Dodon este personalitatea politica in care au cea mai mare incredere respondentii unui sondaj realizat de Fondul Opiniei Publice. Seful statului, care a fost mentionat de catre 26% din intervievati, este urmat de presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, ex-premierul Maia Sandu, pentru care s-au pronuntat aproape 24% din respondenti, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Care a fost cea mai urmarita emisiune in luna noiembrie. Vocea Romaniei a cazut pe locul sase

O emisiune a postului de televiziune Pro TV a fost cea mai urmarita din Romania, in luna noiembrie, pe toate segmentele de public.

Inventia de la Tesla care rezolva cea mai mare problema a stergatoarelor

Tesla vrea sa elimine stergatoarele clasice de pe masini. in loc vrea sa puna, conform unui brevet, lasere care curata automat parbrizul. Si acesta nu-i tot planul companiei conduse de.

Igor Dodon anunta ca Republica Moldova va face demersuri catre autoritatile americane pentru extradarea oligarhului Vladimir Plahotniuc

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca oligarhul Vladimir Plahotniuc se ascunde in SUA, cu ajutorul americanilor care au planificat sa il floseasca impotriva Federatiei Ruse. Mai mult, Igor Do.

Presedintele Igor Dodon, despre eliberarea din inchisoare a lui Vlad Filat: Am foarte mari dubii fata de legalitatea acestei decizii

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a precizat ca are dubii cu privire la eliberarea fostului premier Vlad Filat din inchisoare si a amenintat ca mai multi angajati ai penitenciarului urmeaza sa fie de.

Igor Dodon vrea inca doua aeroporturi internationale in Republica Moldova pentru a reduce pretul biletelor:Foarte multi merg la Iasi pentru a zbura

Igor Dodon a confirmat ca sprijina pozitia premierului Ion Chicu privind necesitatea ca in Republica Moldova sa fie deschis cel putin inca un aeroport international de pasageri. Presedintele a afirmat ca ar fi cazul ca sa fie construit un aeroport la sudul tarii si altul la nord. in opinia sa, acest lucru ar oferi posibilitatea mai multor companii avia de tip low-cost sa intre pe piata moldoveneasca.

Traian Basescu: Am prevenit-o pe Maia Sandu ca Igor Dodon va incerca sa scape de ea

Fostul presedinte roman Traian Basescu, actual europarlamentar, sustine ca a prevenit-o pe fosta prim-ministra Maia Sandu ca Igor Dodon va incerca sa scape de ea. Basescu spune ca in cadrul unei intalniri pe care a avut-o cu politiciana la Bruxelles, i-a recomandat sa faca ea primul pas si sa dizolve alianta pe care o avea blocul ACUM cu socialistii si sa se orienteze spre o coalitie cu Partidul Democrat, transmite IPN.

Igor Dodon: Eliberarea lui Vlad Filat a fost pregatita de Guvernul Sandu

Igor Dodon a declarat, dupa sedinta Consiliului Suprem de Securitate, ca eliberarea din detentie inainte de termen a fostului premier Vlad Filat a fost pregatita de Guvernul Maiei Sandu. Totodata, presedintele spune ca exista suspiciuni ca decizia instantei privind eliberarea lui Vlad Filat este ilegala. De partea cealalta, Maia Sandu il acuza pe Igor Dodon ca a stat in spatele eliberarii ex-prim-ministrului.

Maia Sandu: Justitia lui Igor Dodon l-a eliberat pe Vlad Filat din inchisoare. Guvernul pe care l-am condus nu are nimic in comun cu acest caz

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca Guvernul pe care l-a condus nu a intreprins nicio actiune ce ar fi contribuit la eliberarea inainte de termen a ex-premierului Vlad Filat. Maia Sandu afirma ca in spatele eliberarii din inchisoare a lui Vlad Filat ar sta Igor Dodon, care ar dori in asa fel sa discrediteze Blocul ACUM.

Andrei Nastase: il actionez in judecata pe Igor Dodon

Presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar, fost viceprim-ministru si fost ministru al afacerilor interne, Andrei Nastase, anunta ca il va actiona in judecata pe presedintele Igor Dodon pentru calomnie, transmite IPN.

Igor Dodon: Mi s-a confirmat ca Vlad Plahotniuc are a doua identitate

Igor Dodon a afirmat miercuri, 4 decembrie, dupa sedinta Consiliului Suprem de Securitate, ca organele competente i-au comunicat ca fostul lider democrat Vlad Plahotniuc a primit a doua identitate sub numele de Vladislav Novak.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )