Libnet.ro
UNICEF

05:45

SONDAJ IMAS: PNL si USR, in crestere usoara. PSD scade

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ IMAS: PNL si USR, in crestere usoara. PSD scade

Un sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM in luna iunie indica o crestere usoara pentru PNL in intentiile de vot. PSD, in schimb, scade, potrivit studiului. continuă pe Hotnews

Sondaj IMAS: PNL ramane pe primul loc in intentiile de vot. PSD, ALDE si UDMR scad in preferinte

PNL continua sa conduca in ierarhia formatiunilor politice din Romania, ajungand, in iunie, la 33% din intentiile de vot. Urmeaza PSD cu 21,9%, o scadere fata de luna precedenta. Au mai scazut in.

Sondaj. PSD, in picaj inainte de alegeri. PNL si USR-PLUS, in usoara crestere

PNL se mentine pe primul loc in preferintele romanilor, in timp ce PSD este al doilea partid ca intentie de vot, dar care a mai pierdut un procent de la cercetarea anterioara, arata ultimul sondaj al IMAS, realizat la comanda Europa FM.

Nicusor Dan: Nu trece zi fara ca tandemul toxic Firea-PSD sa nu ne ofere mostre de minciuna si coruptie. Ce acuzatii aduce candidatul PNL-USR

Nicusor dan, candidatul PNL-USR la Capitla, o acuza pe Gabriela Firea, dar si PSD, de faptul ca ar minti referitor la bugetele avute in ultimii ani pentru Primaria Bucurestiului.

Crestere usoara a radioactivitatii de origine umana in Europa de Nord

Finlanda, Suedia si Norvegia au inregistrat in ultimele zile niveluri neobisnuite de radioactivitate de origine umana, o crestere inofensiva pentru om care, potrivit unui institut olandez, si-ar afla sursa in vestul Rusiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )