Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sondaj IMAS. PSD, in continua scadere. PNL se detaseaza in fruntea clasamentului. La cat a ajuns Alianta 2020 USR-PLUS

Adevărul Adevărul,
Sondaj IMAS. PSD, in continua scadere. PNL se detaseaza in fruntea clasamentului. La cat a ajuns Alianta 2020 USR-PLUS

PNL se afla pe primul loc in preferinta de vot a electoratului, cu o intentie de vot de 28,5%, potrivit ultimului sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. Pe de alta parte, PSD ajunge la un minim istoric de 21,1%. continuă pe Adevărul

Sondaj IMAS. PSD a ajuns la un minim istoric. PNL se apropie de 30%. Alianta 2020 USR-PLUS in continua crestere. Marea surpriza, Traian Basescu

PNL se afla pe primul loc in preferinta de vot a electoratului, cu o intentie de vot de 28,5%, potrivit ultimului sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. Pe de alta parte, PSD ajunge la un minim istoric de 21,1%.

Sondaj IMAS, europarlamentare: PNL, pe primul loc. PSD, in cadere libera

IMAS a publicat cel mai recent sondaj pentru alegerile europarlamentare si ultimul inaintea scrutinului din 26 mai. Datele arata ca PSD e in cadere libera, iar PNL e pe primul loc. Cel mai recent sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM, arata ca social-democratii au coborat pe locul al doilea, dupa PNL. La foarte mica [] .

Ultimul sondaj IMAS inainte de alegeri: PNL, pe primul loc, cu 28,5%. PSD, la mare distanta in spatele liberalilor

PNL a urcat pana la 28,5% din optiunile de vot, iar PSD este cotat doar cu 21,1%, potrivit Barometrului Europa FM realizat inaintea alegerilor europarlamentare de duminica aceasta.

Sondaj: PNL creste in optiunile de vot si-si mareste avansul in fata PSD (FOTO)

PNL creste in optiunile valide de vot si-si consolideaza avansul in fata PSD, arata un sondaj IMAS realizat cu doar cateva zile inainte de desfasurarea alegerilor europarlamentare, la comanda Europa.

Sondaj: Klaus Iohannis ar obtine o victorie zdrobitoare la prezidentiale (FOTO)

Daca duminica viitoare ar avea loc alegerile prezindentiale, Klaus Iohannis s-ar clasa pe primul loc, cu 43,5%, arata un sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM. Pe locul al doilea in preferintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )