Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sondaj INSCOP: 1 din 3 romani crede ca regimul comunist a facut bine Romaniei

Adevărul Adevărul,
Sondaj INSCOP: 1 din 3 romani crede ca regimul comunist a facut bine Romaniei

84% dintre romani se declara mandri ca sunt romani, iar 27,2% sunt de parere ca regimul comunist a facut bine Romaniei, se arata intr-un sondaj de opinie publicat de INSCOP Research. Potrivit raportului, majoritatea romanilor sunt de parere ca drepturile minoritatilor trebuie protejate, iar 53% cred ca Romania ar deveni mai puternica daca s-ar uni cu Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Doua treimi dintre romani sustin unirea cu R. Moldova - sondaj Inscop

Aproape doua treimi dintre romani sustin Unirea cu Republica Moldova, arata un sondaj la nivel national realizat de Inscop la comanda LARICS Laboratorul de Analiza a Razboiului Informational si Comunicare Strategica, din cadrul Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale Ion I. Bratianu al Academiei Romane.

Sondaj INSCOP: Peste trei sferturi dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Care sunt cele mai mari motive de ingrijorare

Peste 76% dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita, procentul celor pesimisti fiind in crestere fata de sondajele precedente, conform ultimului sondaj de opinie la nivel national realizat de INSCOP Research, la comanda LARICS, institutie din cadrul Academiei Romane. Cea mai mare parte a romanilor apreciaza ca fiind rea sau foarte rea atat situatia economica actuala, cat si cea din sanatate si educatie, insa pe primul loc in topul ingrijorarilor romanilor este coruptia. in topul ingrijorarilor urmeaza diferentele dintre oamenii bogati si oamenii saraci si degradarea mediului inconjurator.

Fiica sa isi alesese o jucarie din supermarket, cand tatal a facut o descoperire de-a dreptul socanta.Cum este posibil asa ceva? (FOTO)

Fiica sa isi alesese o jucarie din supermarket, cand tatal a facut o descoperire de-a dreptul socanta. Mai precis, ascunsa sub animalul de plus, tatal a dat peste o seringa. S-a intamplat intr-un .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )