Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj: Klaus Iohannis scade 22 de procente in increderea romanilor, la doar opt luni de la venirea la Cotroceni

B1 B1,
Sondaj: Klaus Iohannis scade 22 de procente in increderea romanilor, la doar opt luni de la venirea la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la cea mai scazuta cota de incredere, potrivit unui sondaj care se afla pe masa PSD. Astfel, Iohannis a ajuns de la 78 %, la 56 % cota de incredere, in mai putin de opt luni. continuă pe B1

Administratia Prezidentiala confirma intalnirea Klaus Iohannis-Victor Ponta, de la Palatul Cotroceni

Administratia Prezidentiala a confirmat intalnirea care a avut loc la Palatul Cotroceni intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in aceasta dimineata, intr-un comunicat postat pe si.

DNA a respins plangerea penala a presedintelui Klaus Iohannis impotriva lui Liviu Dragnea, acuzat de abuz in serviciu

DNA a respins plangerea penala a presedintelui Klaus Iohannis, pe care acesta a facut-o in septemebrie 2014, inaintea alegerilor prezidentiale, la adresa lui Liviu Dragnea, informeaza B1 TV. Actualul sef interi.

Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Cum a pornit scandalul

Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Andrei Muraru, consilier prezidential pentru relatia cu societatea civila, taxeaza invitarea lui Mihail Neamtu la dezbaterile PNL.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre noul Cod Fiscal

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, cu premierul Victor Ponta, pe agenda discutiilor aflandu-se prioritatile legislative din aceasta toamna, fiind abordata inclusiv tema Codului fiscal, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit la Palatul Cotroceni: Pe agenda discutiilor, prioritatile legislative, inclusiv tema Codului Fiscal. La discutii ar fi participat si Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut miercuri dimineata o intalnire, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Pe agenda discutiilor s-au aflat prioritatile.

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit la Palatul Cotroceni: Pe agenda discutiilor, prioritatile legislative, inclusiv tema Codului Fiscal. Surse: Gabriel Oprea a avut o intalnire separata cu presedintele

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut miercuri dimineata o intalnire, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Pe agenda discutiilor s-au aflat prioritatile.

Surse: Gabriel Oprea s-a intalnit cu Klaus Iohannis

Vicepremierul Gabriel Oprea s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, conform unor surse citate de Digi24.

Klaus Iohannis, sfatuit sa faca o renegociere cu UE

Vicepresedintele ALDE Catalin Beciu a declarat marti, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca, ca presedintele Klaus Iohannis artrebui sa isi foloseasca influenta la nivel european si sa se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )