Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Ce e prioritar, referendum pentru familie sau dezbatere despre parteneriatul civil?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce e prioritar, referendum pentru familie sau dezbatere despre parteneriatul civil?

Vicepremierul Paul Stanescu a spus, luni, ca in luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, referendumul fiind o tema a Biroului Permanent National al PSD. Tot luni, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca vrea sa analizeze oportunitatea legiferarii unui tip de parteneriat civil, pentru ca nu putem sa nu analizam si situatia unei minoritati din Romania. Participa la sondajul HotNews. ro: Ce e prioritar, referendum pentru familie sau dezbatere despre parteneriatul civil?. continuă pe Hotnews

Referendum pentru familie, in luna mai

In luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, a declarat astazi dimineata vicepremierul Paul Stanescu, raspunzand unor intrebari ale jurnalistilor. Organizarea referendumului pentru familie este una dintre temele ce vor fi abordate luni in cadrul Biroului Permanent National la PSD, care are loc la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

Vicepremierul Paul Stanescu: Referendum pentru familie, n luna mai

In luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, a declarat luni dimineata vicepremierul Paul Stanescu, raspunzand unor intrebari ale jurnalistilor. Organizarea referendumului pentru familie este una dintre temele ce vor fi abordate luni in cadrul Biroului Permanent National la PSD, care are loc la Palatul Parlamentului.

Vicepremierul Paul Stanescu: Referendum pentru familie, in luna mai

Vicepremierul Paul Stanescu a anuntat ca referendumul pentru familie va fi organizat in luna mai a acestui an. in curs de actualizare .

Paul Stanescu: Referendumul pentru familie va avea loc in luna mai

Vicepremierul Paul Stanescu a precizat ca in luna mai va avea loc referendumul pentru familie. in luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, a declarat Stanescu, citat de Hotnews.

Dragnea vrea sa lanseze o dezbatere despre legiferarea parteneriatului civil: E o minoritate pe care nu ne putem face ca nu o vedem sau ca nu exista

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca vrea sa analizeze oportunitatea legiferarii unui tip de parteneriat civil, pentru ca nu putem sa nu analizam si situatia unei minoritati din Romania, e o minoritate pe care nu ne putem face ca nu o vedem sau ca nu exista.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )