Libnet.ro
UNICEF

09:01

Sondaj Sociopol: Gabriela Firea il depaseste pe Klaus Iohannis in increderea romanilor

Antena3 Antena3,
Sondaj Sociopol: Gabriela Firea il depaseste pe Klaus Iohannis in increderea romanilor

Raed Arafat conduce lista persoanelor de incredere in Romania, arata un sondaj Sociopol, facut public miercuri. Potrivit acestuia, pe locul doi este primarul Capitalei, Gabriela Firea, in timp ce seful statului,. continuă pe Antena3

Sondaj Sociopol. Cine sunt politicienii cu cel mai mare grad de incredere

Persoanele publice din Romania care se bucura de cea mai mare incredere in Romania sunt Raed Arafat, Gabriela Firea si Klaus Iohannis, dupa cum arata cel mai nou sondaj al Sociopol, realizat in perioada 22-26 iunie.

Gabriela Firea, hashtag cu primul vers din imnul Romaniei socialiste in mesajul de Ziua Drapelului

Primarul Capitalei Gabriela Firea a transmis marti un mesaj de Ziua Drapelului National, spunand ca, cinstind tricolorul, poporul roman isi cinsteste istoria si cultura. Firea a pus, la finalul mesajului, un hashtag cu primul vers din imnul Romaniei socialiste - Trei culori cunosc pe lume.

FOTO Jurnalistii Ionela Nastase si Vlad Petreanu s-au casatorit: cununia a fost oficiata de Gabriela Firea, iar nas le-a fost Adi Hadean

Jurnalistii Ionela Nastase si Vlad Petreanu s-au casatorit dupa mai multi ani de relatie. Cununia civila a fost oficiata de primarul general al Capitalei Gabriela Firea, iar nasi le-au fost chef-ul Adrian Hadean si sotia lui, Sonia.

LOVITURA pentru KLAUS IOHANNIS! Palatul Cotroceni asaltat de protestatari! Se cere DEMISIA presedintelui (VIDEO)

Cateva zeci de persoane au protestat marti la Palatul Cotroceni impotriva presedintelui Klaus Iohannis si a sefei DNA. Protestatarii scandeaza Jos Iohannis!, Demisia si Iohannis si cucuveau.

Ce face Klaus Iohannis dupa esecul motiunii

Presedintele Klaus Iohannis va participa in perioada 28-29 iunie la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Nu este de asteptat un raspuns referitor la revocarea Laurei Codruta Kovesi, nici in.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata cu ocazia sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (FOTO)

La Palatul Cotroceni a inceput miercuri de la ora 10:30 sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de Klaus Iohannis inainte de participarea la Bruxelles la reuniunea Consiliului.

Klaus Iohannis i-a decorat pe detinutii politici si i-a apostrofat pe cei care se declara victime ale abuzurilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca nu poate fi tolerat ca vinovatii de crime impotriva umanitatii sa doarma linistiti, precizand ca institutiile abilitate au obligatia sa actioneze.

Klaus Iohannis, MESAJ DE ULTIMA ORA pentru romani! Discutii intense cu partenerii din NATO si UE

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, unde va exprima sprijinul Romaniei pentru initiativele NATO si UE destinate imbunatatirii.

Klaus Iohannis, preocupat de situatia externa: Romania va sprijini initiativele NATO si UE

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa, in perioada 28-29 iunie a. c. , la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Pe agenda discutiilor se afla teme care vizeaza politica europeana de.

Plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis pentru nerevocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA

Catalin Stoichita, fost candidat la Primaria Sectorului 5, a depus marti la Parchetul General o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a amanat luarea unei decizii privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )