Libnet.ro
UNICEF

08:00

SONDAJ Sta Romnia bine cu pregatirile pentru presedintia Consiliului UE?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Sta Romnia bine cu pregatirile pentru presedintia Consiliului UE?

Romania ar sta foarte bine cu pregatirea primului mandat la Presedintia Consiliului UE, considera premierul Viorica Dancila. Ea a facut afirmatia vineri, la o reuniune in care au fost luate mai multe masuri pentru pregatirile in vederea presedintiei Consiliului. Participa la sondajul HotNews. ro: Sta Romania bine cu pregatirile pentru presedintia Consiliului UE?. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila sustine ca Romnia sta foarte bine cu pregatirea preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila considera ca Romania sta foarte bine cu pregatirea primului sau mandat la Presedintia Consiliului UE, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Afirmatia a fost facuta vineri cu ocazia unei reuniuni a Comitetului interministerial pentru pregatirea preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

SONDAJ E oportun sa inceapa Romania pregatirile pentru trecerea la moneda euro?

Guvernul Dancila intentioneaza sa infiinteze o comisie care sa se ocupe de aderarea Romaniei la moneda euro. Consider ca aderarea la moneda euro . ) este cel mai important proiect dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, a spus miercuri sefa Executivului. Sondaj HotNews. ro: E oportun sa inceapa Romania pregatirile pentru trecerea la moneda euro?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )